Kan Wozniacki kopiere sin største sejr?

Kan Wozniacki kopiere sin største sejr?

For to år siden fik Caroline Wozniacki sit helt store gennembrud med finalepladsen ved US Open, og dengang lå nøglen til finalen allerede i ottendedelsfinalen. Her slog hun Svetlana Kuznetsova i en medrivende kamp, som nærmest kunne kaldes den moralske semifinale, da en stribe store overraskelser gjorde kvartfinalen og semifinalen til overkommelige opgaver.

Denne mandag står Caroline Wozniacki igen i ottendedelsfinalen i årets sidste Grand Slam-turnering, og igen er Svetlana Kuznetsova modstanderen. Den kompakte russer er dog faldet tilbage på ranglisten siden 2009 (aktuelt nummer 17 i verden), men hun er stadig kendt for at kunne slå alle på sine bedste dage.

En sådan havde hun længe i den omtalte 2009-kamp, men hun glemte lige at snøre sækken, og så vandt Caroline Wozniacki 2-6, 7-6, 7-6. Gentager hun den store sejr, er oddsene knap så høje som den gang. Bookmakerne holder nemlig danskeren som klar favorit, og det højeste odds finder man hos unibet, betsafe, der begge giver odds 1,33.

Svetlana Kuznetsova har dog vundet to af de seks indbyrdes møder med danskeren, og napper hun den tredje sejr mandag aften, kan du hente odds 3,75 hos både pinnacle og NordicBet.

De fleste bookmakere udbyder et hav af varianter på spil i tenniskampe, og har man fidus til en tæt kamp, kan man spekulere i sætsejr på 2-1 til en af siderne. Gentager Wozniacki 2-1-sejren fra 2009 giver betsafe odds 4,45, mens bet365 giver odds 7,50 på de omvendte cifre.

Kampen begynder kl. 01 i nat dansk tid og kan følges live på Eurosport.

Vind en af ti ipad's på US Open - læs her


asd