US Open semifinale: Kan Wozniacki slå Williams?

Caroline Wozniacki slog overraskende let tyske Andrea Petkovic med sætcifrene 6-1, 7-6 (7-5), og den danske tennisdarling er nu i semifinalen. Her venter storfavoritten Serena Williams, der ligger som en kæmpe sten på vejen for Wozniacki's kurs mod hendes første Grand Slam sejr. Wozniacki har mødt Serena to gange før, men har aldrig vundet over amerikaneren.

Efter sejren over Andrea Petkovic udtalte Caro på pressemødet "Det er rart at være i semifinalen. Det har været nogle gode uger. Og forhåbentlig kan jeg også spille godt i semifinalen. Jeg glæder mig til kampen mod Serena Williams. Forhåbentlig kan vi spille en god kamp. Det håber jeg ihvertfald. Jeg har mødt hende et par gange. Den første gang i Sydney er flere år siden. Jeg havde matchbold. Men tog den ikke. Det er en ny kamp på lørdag".


Serene Williams tager ikke en sejr over Caronline for givet, og har udtalt følgende op til kampen: 
"Jeg synes, at Caroline er en meget stabil spiller. Både på banen og i særdeleshed i turneringer".

"Hun vinder turneringer og kommer altid rigtig langt. Det er det, der skal til for at blive den bedste". 

"Hendes bedste våben er, at hun aldrig giver op. Du så det, da hun spillede mod Kuznetzova. Hun var bagud og kom tilbage".
"Hun bevæger sig rigtig hurtigt, hun når alt. Det er et fantastisk våben at have".

Semifinalen i US Open mellem Wozniacki og Williams spilles natten til søndag kl. 02.00 dansk tid, og du kan følge kampen live på Eurosport.

Bookmakerne har Serena Williams som storfavorit, men tror du, at Caroline kan spille op til sit bedste og vinde i sin tredje kamp mod amerikaneren?

bet365 og pinnacle har markedets højeste odds på en dansk sejr med henholdvis odds 4.50 og 4.76. Bookmakernes odds på sejr til Williams ligger omkring de 1.20, og NordicBet ligger fint med odds 1.22

Vind en af ti ipad's på US Open - læs mere her