Udbygger FCK i Superligaens topbrag?

Udbygger FCK i Superligaens topbrag?

De færreste havde kunnet forudsige, at opgøret mellem FC København og AGF i 11. runde ville bære prædikatet topbrag, men det er ikke desto mindre tilfældet efter AGF's fire sejre på stribe.

Det overgås kun af søndagens modstander FC København, der har vundet hele 8 Superligakampe i træk. Men måske er mesteren til at tale med. I hvert fald var FCK ufattelig heldig med at slippe fra Brøndby Stadion med tre point, og torsdag aften tabte holdet 0-3 til Standard Liege i Europa League-gruppespillet.

Derudover kan AGF finde optimisme i, at man faktisk vandt 1-0 i Parken, da man sidst var en del af landets bedste fodboldrække. Gentager århusianerne den sejr, kan du hente flotte odds 8,50 hos bet365.

Gennemsnitsoddset på FCK-sejr ligger på 1,44, men betsafe hæver sig over niveauet med odds 1,47. Her får du også det bedste odds på uafgjort med 4,65. Er du typen, der godt kan li' en lille gardering, og iøvrigt tror på, at AGF får point med hjem fra Parken, så giver betsafe fine odds 2,73 på halvgarderingen X2

Et andet sted på Sjælland, nemlig Brøndby Stadion, spiller Brøndby og Lyngby bundkamp, og vinder Lyngby, sender holdet Brøndby ned under nedrykningsstregen. Også på dette udfald får man et af markedets bedste odds hos bet365, nemlig odds 9,50.

Pinnacle er højst på X'et til odds 5,20, og tror du på den forventede hjemmesejr til Brøndby, er det odds 1,40 at hente hos betsafe.
asd