Spanien, Tyskland og Holland er EM-favoritter

Der er ganske vist stadig et halvt år, inden EM i fodbold begynder, men derfor kan man jo godt spekulere i en kommende europamester og måske score et højere odds på sin egen favorit.

Det er naturligvis oplagt at pege på Spanien som en kommende vinder. Holdet er både forsvarende verdens- og europamester, og på papiret har man den stærkeste trup med udgangspunktet i Barcelonas stamme.

Bookmakerne er enige om, at Spanien er favorit, og de fleste er ovenikøbet enige om, at det rette vinderodds på Spanien skal være odds 3,50. Det får du hos Expekt, CentrebetUnibet og Bet365. Pinnacle svinger sig op på 3,55.

Næstfavoritten er Tyskland, som kvalificerede sig overbevisende til EM, og i sidste uges venskabskamp ydmygede Holland med 3-0 på hjemmebane.

Her svinger vinderoddset i højere grad, og man kan med fordel kigge efter bookmakere, som giver minimum odds 4. Bet365, PinnacleCentrebet giver præcis odds 4.

VM-finalisten, Holland, har ligeledes sprudlet sig igennem EM-kvalifikationen, men må se sig henvist til rollen som tredjefavorit. Oddsene begynder på 6,50, men Unibet topper markedet med odds 8,50.

Under de tre favoritter finder man dog en række spændende outsidere blandt nogle af kontinentets stormagter.

Eksempelvis England, der STADIG ikke har vundet en titel siden VM 1966. Skulle det ske i Polen/Ukraine næste sommer, er der fine odds 11 at hente hos Centrebet.

Frankrig havde en ganske pinlig VM-slutrunde sidste sommer, og det har fået forventningerne i bund til verdensmesteren fra 1998. Således er oddset 15 hos både UnibetNordicBet og Bet365.

Italien kan man heller aldrig komme helt udenom. Støvlelandet giver odds 13,50 hos Betsafe, mens Centrebet presser sig op på 14.

Endelig tager vi et kig på Danmark. Optimismen er enorm efter fem sejre på stribe, men bookmakerne har knap så stor tiltro til en gentagelse af sensationen fra 1992. Gennemsnitsoddset ligger på ca. 60, men Bet365 giver odds 67 på en dansk triumf.