FCN og FCM kæmper om Champions League-plads

Glem de klassiske opgør mellem FCK og Brøndby, OB-FCK osv. Når FC Nordsjælland og FC Midtjylland søndag tørner sammen på Farum Park kan man uden at overdrive kalde det efterårets vigtigske kamp i Superligaen.

De færreste tror inderst inde på, at FCK kan trues i mesterskabskampen. Det betyder, at resten af slænget må kæmpe om andenpladsen, men den er nok så vigtig endda. Den udløser nemlig kvalifikationskampe til Champions League og minimum deltagelse i Europa League.

Sæsonens største positive overraskelse, FC Nordsjælland, har skabt sig et komfortabelt forspring i det spil med fem point ned til FC Midtjylland, som må betragtes som den største konkurrent til pladsen, da OB og Brøndby indtager placeringer i den dårligste halvdel.

Med andre ord kan FC Nordsjælland tage et stort skridt mod sølvet, da en sejr vil bringe holdet otte point foran midtjyderne. Og Farum-holdet må siges at have et lille psykologisk overtag i vigtige kampe mod FC Midtjylland.

Således har man besejret FCM i de to seneste pokalfinaler og også i en indledende runde af årets pokalturnering. Gennemsnitsoddset ligger på 2,20 på hjemmesejr, men Betsafe flotter sig eksempelvis med odds 2,25.

Uafgjort er måske en realistisk udgang på grund af opgørets vigtighed. Det belønnes med odds 3,35 hos NordicBet.

Tror du, at FC Midtjylland mindsker forspringet, er oddset 3,25 hos Bet365 og Betsafe på en udesejr.