Bookmakere slagter danske EM-chancer

Danmarks sejre over Portugal og Norge i Parken i efteråret fik ikke blot de danske EM-forventninger til at stige. Også de internationale bookmakere betragtede pludselig Danmark som outsidere til titlen i Ukraine og Polen.
Men Olsen & Co. er havnet i "dødens gruppe" med Holland, Tyskland og Portugal, og muligheden for at avancere fra gruppespillet syntes unægtelig svær - ikke mindst set i lyset af den noget ringe indsats i testkampen mod Brasilien.

Uanset at de rød/hvide fik en sejr over Australien i Parken, så udbyder mange bookmakere nu Danmark til det højeste odds overhovedet til at nappe EM-titlen. betsafe giver odds 100, Bet365 og Centrebet odds 81, mens NordicBet giver helt oppe i odds 90, hvis vi gentager den sensationelle triumf fra 1992. Umiddelbart toppes markedet dog af Expekt, der giver odds 101 på dansk triumf.

I første omgang skal Danmark dog koncentrere sig om at avancere fra gruppespillet, og det kan blive svært nok. Eksempelvis får man odds 5,50 hos både Bet365 og Centrebet, hvis Danmark besætter blot en af de to avancerende pladser. Vinder Danmark puljen giver de henholdsvis odds 11 og 12. Expekt ligger lidt lavere på blot videre avancement med odds 5, men til gengæld tilbyder man odds 14 på dansk gruppesejr

Danmark møder Holland i sin første kamp 9. juni i Kharkiv, og her giver YAYbet odds 6.10 på en dansk sejr.

Danmarks sejre over Portugal og Norge i Parken i efteråret fik ikke blot de danske EM-forventninger til at stige. Også de internationale bookmakere betragtede pludselig Danmark som outsidere til titlen i Ukraine og Polen.
Men Olsen & Co. er havnet i "dødens gruppe" med Holland, Tyskland og Portugal, og muligheden for at avancere fra gruppespillet syntes unægtelig svær - ikke mindst set i lyset af den noget ringe indsats i testkampen mod Brasilien.

Uanset at de rød/hvide fik en sejr over Australien i Parken, så udbyder mange bookmakere nu Danmark til det højeste odds overhovedet til at nappe EM-titlen. betsafe giver odds 100, Bet365 og Centrebet odds 81, mens NordicBet giver helt oppe i odds 90, hvis vi gentager den sensationelle triumf fra 1992. Umiddelbart toppes markedet dog af Expekt, der giver odds 101 på dansk triumf.

I første omgang skal Danmark dog koncentrere sig om at avancere fra gruppespillet, og det kan blive svært nok. Eksempelvis får man odds 5,50 hos både Bet365 og Centrebet, hvis Danmark besætter blot en af de to avancerende pladser. Vinder Danmark puljen giver de henholdsvis odds 11 og 12. Expekt ligger lidt lavere på blot videre avancement med odds 5, men til gengæld tilbyder man odds 14 på dansk gruppesejr

Danmark møder Holland i sin første kamp 9. juni i Kharkiv, og her giver YAYbet odds 7.00 på en dansk sejr. Tror du på at Danmark som minimum får uafgjort, så giver YAYbet odds 2.46 på halvgarderingen X2