EM Håndbold: Kan Danmark snyde Frankrig denne gang?

Søndag begynder EM i Håndbold i Serbien, og det er sidste års finalister i VM-finalen, der endnu engang må bære favoritværdigheden.

Verdensmesteren fra Frankrig er førstefavorit til at triumfere på ny, og det er svært at finde høje odds på Frankrig som turneringsvinder. Flere bookmakere er nede i odds 2,25-2,30, men NordicBet flotter sig med odds 2,60.

Flere bookmakere er uenige om, hvem der er næstfavorit i turneringen; de hælder til Spanien eller altså VM-sølvvinderen fra 2011, Danmark.

Derfor kan det betale sig at surfe lidt rundt for et odds på disse nationer. Man kan få odds 6 på begge. Man skal shoppe hos Betsafe for at få odds 6 på Danmark, og det kræver et besøg hos Unibet eller NordicBet for at få samme odds på Spanien.

De to største outsidere efter de tre favoritter er Kroatien og værtsnationen Serbien, som giver henholdsvis odds 8 og 14 hos Betsafe.
Skal man finde en odds-bombe, kunne det jo blive den flerefoldige verdensmester Sverige, som på papiret slet ikke besidder fordums styrke. Centrebet giver odds 26 på de blå/gule.