Er det denne gang for Wozniacki?

En ny tennissæson er begyndt, og det betyder fire nye chance for at vinde en Grand Slam-turnering for Caroline Wozniacki. Den første, Australien Open, begynder natten mellem søndag og mandag dansk tid, og qua sin førsteplads på verdensranglisten er Caroline Wozniacki igen topseedet.

Det var hun også i alle Grand Slam-turneringer i 2011 - uden at komme tættere på en titel, end da hun i Australian Open havde matchbold i semifinalen mod Li Na. En kamp hun siden tabte i tre sæt.

Nu er verdens bedste spillere igen på plads i Melbourne, men denne gang har bookmakerne lavere tiltro til danskeren. Denne gang kan man få odds 17 på Wozniacki hos både Centrebet og Bet365.

Favorit i turneringen er Wimbledon-vinderen, Petra Kvitova, som også er tæt på at overtage førstepladsen på verdensranglisten. Hun giver odds 3,xx hos de fleste bookmakere, men Betsafe giver odds 4.

I mændenes række er der som sædvanlig fire store favoritter; Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal.

Novak Djokovic vandt turneringen i 2011 og var i det hele taget årets suverænt bedste spiller. Derfor er han også førstefavorit i Melbourne. Betsafe giver odds 2,60.

Roger Federer sluttede 2011 i storform og vandt ATP-finalen i London. Han er andenfavorit til odds 5 hos NordicBet.

Bookmakerne er lidt uenige om, hvorvidt Murray eller Nadal skal være tredjefavorit. Andy Murray har endnu sin første Grand Slam-titel til gode, men har netop ansat 80'er-legenden Ivan Lendl som træner i håbet om at ændre dette. Skotten giver odds 6,50 hos Betsafe.

Rafael Nadal har allerede vundet 10 Grand Slam-titler, men til gengæld sluttede han dårligt af i 2011. Derfor kan man få odds 7,50 på spanieren hos NordicBet.