Får United revanche i hadets kamp?

Får United revanche i hadets kamp?

Lørdag spilles det mest traditionsrige opgør i England, når Liverpool gæster Manchester Uniteds Old Trafford. De to klubber, spillerne og særligt deres fans bryder sig mildt talt ikke om hinanden, og denne krig er ikke blevet mindre af, at Liverpool-spilleren, Luis Suarez, har fået karantæne for at have sagt racistiske gloser til Manchester United-forsvareren, Patrice Evra, tidligere på sæsonen.

Man fornemmede tydeligt den ophedede stemning, da de to klubber tørnede sammen på Anfield for et par uger siden i F.A. Cup'en. Her sejrede Liverpool på et sent mål af Dirk Kuyt, og såvel spillerne som deres fans på lægterne fejrede sejren, som havde de netop vundet mesterskabet.

Denne gang løber United dog med favoritværdigheden i kraft af hjemmebanen, og alle bookmakere er under odds 2 på hjemmesejren. De fleste ligger dog på 1,85 herunder YAYbet , Bet365Betsafe og NordicBet

Bet365 ligger blandt de højeste på X'et og Liverpool-sejren til henholdsvis odds 3,60 og 4,33.

Den nye bookmaker i Danmark YAYbet ligger med en teoretisk tilbagebetaling på 94% på Premier League, og de giver lige nu 100% op til 1000 kroner i velkomstbonus.

Kampen har kick-off lørdag kl. 13.45.

asd