Hvem vinder F.A. Cuppen i Manchester-klubbernes fravær?

De to Manchester-klubber, United og City, kæmper om mesterskabet, men de er til gengæld begge slået ud af den traditionsrige pokalturnering, F.A. Cuppen. Den kan klubber som Arsenal, Tottenham, Chelsea og Liverpool slås om.

De er alle nået til ottendedelsfinalen, hvor de alle stiller op som favoritter i deres respektive opgør.

Liverpool er den største af alle i hjemmekampen mod Brighton. Her får man blot odds 1,25 for hjemmesejren hos Bet365, mens Yaybet klemmer sig op på 1,26. Samme sted får man odds 13 for udesejren. Betsafe ligger blandt de højeste på uafgjort med odds 6.

Chelsea er ligeledes storfavorit hjemme mod Birmingham. Yaybet giver odds 1,32 på hjemmesejren og odds 10 for den overraskende udesejr ligesom NordicBet. X'et belønnes med odds 5,50 hos Betsafe og Bet365.

Tottenham ligger i nogenlunde samme leje på udebane mod Stevenage. Yaybet giver odds 1,31 på Tottenham, mens en sensationel hjemmesejr udløser odds 11 hos både NordicBet og Yaybet.

Noget mere lige er Sunderland-Arsenal vurderet. Det er blot en uge siden, at Arsenal vandt i ligaen netop i Sunderland, og Yaybet og Betsafe giver odds 2,40, hvis sejren gentager sig.

Den seneste kom dog først i hus i kampens overtid på et mål af lejesvenden Thierry Henry, så uafgjort og en ny kamp i London er ikke utænkelig. Den udløser odds 3,40 hos Bet365Betsafe betaler odds 2,90 på en Sunderland-sejr.

Starttidspunkterne er som følger:
Lørdag:
13.30: Chelsea-Birmingham
18.15: Sunderland-Arsenal
Søndag:
15.00: Stevenage-Tottenham
17.30: Liverpool-Brighton