Superligaens sæsonvæddemål: Her er odds-bomberne

Superligaen begynder i den kommende weekend, så det er tid til at kigge på væddemål for forårssæsonen. De fleste forventer, at FC København kører mesterskabet sikkert hjem, og nedrykningsspørgsmålet virker ligeledes afklaret: Lyngby og HB Køge må en tur ned på anden klasse.

Når det er sagt, at der selvfølgelig gode odds at hente på de modsatte udfald. I toppen har FC Nordsjælland således forstærket sig med blandt andre Kasper Lorentzen og har trods alt blot fire point op til FC København.

Kan FCN holde fast?

Således kan man hos betsafe hente odds 11 på, at FC Nordsjælland vinder mesterskabet. Samme sted får man odds 2,05, hvis Farum-klubben vinder ligaen, når man ser bort fra FCK. I det spil har FCN inden forårsstarten 5 point ned til FC Midtjylland på ligaens tredjeplads.

Hos Bet365 er man så overbevist om, at Lyngby og HB Køge rykker ned, at de henholdsvis giver odds 1,050 og 1,001 for dette udfald. Det er ikke værd at satse på, men til gengæld får man odds 11 på, at Sønderjyske rykker ned og odds 12 på Brøndby. De to klubber har henholdsvis 9 og 6 point ned til nedrykningsstregen.

Hvem bliver Brøndby-topscorer?

Hos NordicBet finder man en masse alternative bets. Blandt andet kan man spille på, hvem der vinder "jydeligaen". Her er FC Midtjylland favorit til odds 2,15 foran AGF til odds 3,75.

Man kan også satse på, hvem der bliver topscorer for Brøndby i forårssæsonen. Her giver indindkøbet Simon Makienok Christensen odds 3,25 som andenfavorit, mens den hjemvendte lejespiller, Nikolaj Agger er favorit til odds 3. Efterårets topscorer, Mikkel Thygensen, giver 3,75, mens dødboldsspecialisten Michael Krohn-Dehli er et interessant bud til odds 6 hos NordicBet.