Superligaodds: Kan FCN hænge på FCK?

Inden sæsonen pegede de fleste eksperter på OB som førsteudfordrer til FC København, men efter 19 runder det i praktis kun FC Nordsjælland, der kan true den forsvarende mester.

Nu mødes netop OB og FC Nordsjælland i Odende lørdag, og under normale omstædigheder ville FC Nordsjælland nok være lykkelig for et point. Men holdet er nu i en situation, hvor pointtab kan betyde, at FCK bringe sig afgørende foran i guldkampen.

Derfor vil man formentlig opleve et Farum-hold, som går efter tre point. Det har holdet faktisk gjort i tre af de seneste fire opgør i Odense, hvis man medregner en pokalkamp, så udesejren er slet ikke urealistisk.

Den får man odds 3,40 for hos eksempelvis YAYbet, Bet365, og Betsafe. Uafgjort er ligeledes betalt med odds 3,40 hos bet365. OB bærer dog favoritværdigheden til odds 2,20 hos NordicBet

Søndagens mest interessante opgør står mellem Brøndby og AGF, og her er Brøndby favorit, trods klubben halter langt efter AGF i tabellen. Betsafe og YAYbet giver blot 1,90 for Brøndby-sejren. De fleste bookmakere er enige om, at uafgjort skal belønnes med odds 3,50, mens Yaybet ligger højt på udesejren med odds 4,35.