Champions League: Kan Bayern afværge katastrofen?

I denne uge findes de fire sidste kvartfinalister til sæsonens Champions League, og tirsdagens mest interessante opgør spilles i München, hvor Bayern skal forsøge at redde den indeværende sæson.

Mesterskabet bliver svært at vinde, eftersom Dortmund fører ligaen med fem point, og det vil være intet mindre end en katastrofe i den selvbevidste storklub, hvis upåagtede Basel står i vejen for en plads i kvartfinalerne i Europas fineste klubturnering.

Men det er et muligt scenarie, efter at Basel vandt den første kamp på hjemmebane med 1-0. Bayern er naturligvis storfavorit til at vinde på hjemmebane, og det afspejles i odds på hjemmesejr på ca. 1,20 hos alle bookmakere.

Har man fidus til Bayern, kan det være interessant at spille holdet til avancere samlet. Det kræver ganske vist en sejr på mere end et mål eller sejr i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence i tilfælde af en sejr på præcis 1-0 i den ordinære kamp. Det giver Bet365 odds 1,44 for.

Tror du, at Basel holder hjem, giver Betsafe odds 2,95. Og det er måske ikke helt realistisk. Schweizerne ekspedere Manchester United ud af turneringens gruppespil blandt andet ved at hente uafgjort på Old Trafford. Yaybet giver flotte odds 7,10 på en ny uafgjort her.

Der er odds 15 at hente for en ren Basel-sejr på Bet 365.

Uanset vil det blive en intens kamp med tænding på, og det er absolut ikke utænkeligt, at et af holdende må inkassere et rødt kort undervejs. Sker det, kan man hente odds 3,55 hos NordicBet.

Kampen spilles tirsdag kl. 20.45 og kan opleves live på 3+.