Sænker Real Madrid ubåden i aften?

Der spilles i dag fem kampe i La Liga - og du kan se to af kampene direkte på CANAL 9

Atletico Madrid - Athletic Bilbao
Direkte fra Estadio Vicente Calderón kl. 20:00 
Atletico Madrid har været i forrygende form, siden Diego Simeone overtog trænerposten. I weekenden blev det til en sejr over Granada, og onsdag har Los Rojiblancos så muligheden for at se, om evnerne også rækker til at knække et ualmindeligt velspillende Athletic Bilbao-mandskab. Gæsterne skuffede i sidste weekend, men nederlaget til Osasuna kom ovenpå en triumf over Manchester United i Europa League, så overliggeren var også sat højt.

Her odds fra YAYbet.dk

1: 1.66
X: 3.95
2: 5.20


Villarreal - Real Madrid
Direkte fra El Madrigal kl. 22:00 
Opgørene mellem Villareal og Real Madrid har i de senere år foregået i den sjove ende af La Liga-tabellen, men mens Real Madrid i denne sæson ligger til at vinde mesterskabet, ser det hele langt mere sort ud for Villareal. Den gule ubåd har haft slagside i sæsonen, og i weekenden blev det til endnu et nederlag - denne gang mod Levante. Ud fra de seneste 10 indbyrdes opgør, har Villarreal kun vundet 2 kampe med i alt 11 mål - de har ikke spillet uafgjort, da Real Madrid har vundet de resterende 8 kampe med i alt 29 mål.
Real Madrids Fabio Coentrao er blevet skoddet til truppen til dagens kamp, da han er blevet set med en smøg i munden, på vej ud af en restaurant - og det gør man ikke ustraffet, når man er spiller i den spanske storklub. Men fabio Coentrao eller ej, så får Villarreal nok rigeligt at slås med alligevel. 

Her odds fra YAYbet.dk

1: 9.40
X: 5.30
2: 1.35

Har du en ide om, at Villareal med hjemmebanefordel kan tage point i kampen, så kan du spille en 1X halvgardering til odds 3.35

Bookmakeren YAYbet.dk, som også har et stort udbud af live betting kampe giver lige nu 100% op til 1000 kroner i velkomstbonus, og du kan åbne en konto her