Overraskelser i topkamp - Clausens skæbnekamp

Hvis man inden denne sæson havde spået, at Horsens og FC Nordsjælland ville spille topkamp mod hinanden i 22. spillerunde, var man nok blevet erklæret lettere vanvittig. Men det er ikke deston mindre en realitet søndag, når nummer 2 og 3 mødes i Horsens.

Med udgangspunktet i hjemmebanefordelen har alle bookmakere Horsens som favorit. Her ligger Yaybet blandt de højeste med odds 2,40.

De to seneste opgør mellem klubberne er sluttet uden vinder, og det er et oplagt scenarie igen. Betsafe giver odds 3,40 for X'et. Tror man istedet, at FC Nordsjælland øger sin andenplads, giver Bet365 3,30 for udesejren.

I søndagens tidlige kamp tager kriseramte OB imod agterlanternen HB Køge. Hvis OB ikke vinder, kan det meget vel vise sig at være Henrik Clausens sidste kamp i spidsen for "Striwerne".

OB bliver gjort til forholdsvis klar favorit. Igen ligger er YayBet højst på 1-tallet med odds 1,62. Det taler statistikken også for. OB har vundet de seneste 10 indbyrdes opgør. Har man fidus til overraskelsen kan man satse på X og 2 til henholdsvis 4,10 og 6,20 hos NordicBet.