Tager Wozniacki endelig sin Williams-skalp?

Tager Wozniacki endelig sin Williams-skalp?

I nat dansk tid står hun dér igen. I en kamp Serena Williams. I de tre hidtige indbyrdes opgør har Caroline Wozniacki ikke smagt sejrens sødme, og danskerens aktuelle form tyder heller ikke på, at det sker denne gang.

Wozniacki er gennem de seneste par måneder faldet fra første- til sjettepladsen på verdensranglisten, og hun har stadig sin første turneringssejr til gode i indeværende sæson. Og finaleplads for den sags skyld. Ja, egentlig befinder "Miss Sunshine" sig i sin største spille- og resultatmæssige krise, siden hun buldrede ind i verdenseliten.

Den igangværende Sony Ericsson Open i Miami har dog indtil videre været mere opløftende for Wozniacki, der i nat besejrede Yanina Wickmayer 7-6, 6-0.

I nat venter dog mere kompetent modstander i Serena Williams. Ovenpå en ny skadesperiode spiller Willams sin første turnering siden Australian Open i januar, men hun har dog ikke virket uskarp af den grund i turneringens første runder. Her har hun slået Shuai Zhang, Roberta Vinci og Samantha Stosur uden at afgive et sæt.

Derfor ligner det en ny Serena-sejr i aften. Ikke mindst fordi Serena Williams altså fører 3-0 indbyrdes mod Wozniacki. Særligt det seneste møde ved US Open i sensommeren 2011, vækker dårlige minder for danskeren, som chanceløs tabte 2-6, 4-6.

Men denne gang er Wozniacki altså klar underdog, og det kan hun måske vende til egen fordel. Odds 3,80 på Wozniacki-sejr hos YayBet kan vise sig at indeholde fin værdi.

Tror du derimod, at Serena Williams tager en ny sejr, giver YayBet odds 1,30. Er du dansk pessemist, kan der endda måske være værdi i at spille en klar amerikansk sejr. Eksempelvis 2-0 i sæt til odds 1,74. Bliver kampen afgjort på mindre end 20 partier - ligesom sidst - er der odds 1,84 at hente.

Kampen kan ses live på Eurosport i nat. Starttidspunktet er tidligst kl. 01.30 dansk tid. Det kan blive senere, hvis de første fire kampe på Centre Court trækker ud.

asd