Wozniacki foran ny stor opgave i aften

Wozniacki foran ny stor opgave i aften

Natten mellem tirsdag og onsdag dansk tid fejrede Caroline Wozniacki en af karrierens største triumfer, da hun endelig besejrede en Williams, nemlig Serena med cifrene 6-4, 6-4 ved Sony Ericsson Open i Miami, der rangerer lige under de fire Grand Slam-turneringer.

Men den danske tennispige får ikke lov til at hvile på laurbladene. I aften kl. 19 dansk tid står hun foran en ny svær opgave, når hun møder den formstærke russer Maria Sharapova i semifinalen.

De to har tidligere mødt hinanden fem gange, og Sharapova fører den indbyrdes statistik 3-2. Det er dog værd at bemærke, at Wozniacki har vundet to ud af tre opgør på hardcourt, som er underlaget i Miami.

For et år siden ved Indian Wells vandt Wozniacki overlegent 6-1, 6-2 på sin vej mod titlen, men siden har russeren rykket sig op på verdensranglistens andenplads, men Wozniacki som bekendt er faldet fra første- til sjettepladsen.

Men måske sejren over Serena Williams var vendepunktet for danskeren. Bookmakerne vurderer Sharapova som kneben favorit, og der er odds 1,80 at hente hos bookmakere som Bet365, og men YayBet hæver sig til odds 1,82.

Caroline Wozniacki giver odds 2 hos både Betsafe og Bet365. Men måske skal det gode spil findes andetsteds. Det er værd at bemærke, at de fem forrige møder alle er blevet afgjort i to sæt. Sker det igen, kan man hente odds 1,60 hos YayBet.

Kampen kan følges live på Eurosport fra kl. 19.

asd