Kan Brøndby forværre OB's krise?

Forud for sæsonen kunne man have forventet, at det sidste opgør mellem Brøndby og OB ville have status af topopgør. Men istedet er det et mødet mellem to klubber i den nederste halvdel, som ikke med sikkerhed kan sige sig fri fra nedrykningsspørgsmålet endnu.

De to klubber møder dog til opgøret med vidt forskellige steminger i trupperne. For mens Brøndby trods placeringen som nummer 8 også forårets bedste hold, er OB det svageste hidtil med blot et point i fire kampe på en niendeplads.

Derfor ligner Brøndby en favorit på hjemmebane, og bookmakerne ligger typisk i underkanten af odds 2 på det udfald. Betsafe svinger sig dog op på odds 2 rent.

De to klubber har det dog med at spille uafgjort i indbyrdes møder. Således er det sket i 5 af de sidste 10 kampe. Derfor kan der være værdi i X'et. Det belønner Bet365Betsafe og NordicBet alle med odds 3,50.

Tror man derimod på en chokreaktion fra OB, der i mandags fyrede træner Henrik Clausen og erstattede ham med sportschef Poul Hansen, kan man med fordel spille 2-tallet hos YayBet til odds 4.

I den absolutte top kæmper FC København og FC Nordsjælland om mesterskabet, og de har begge overkommelige opgaver på weekendprogrammet.

FC Nordsjælland, der har tre point op til FC København, tager hjemme imod agterlanternen, HB Køge, der overraskende har hentet syv af de seneste ni point.

Det ændrer dog ikke ved Farum-holdets klare favorit-rolle. Betsafe topper på hjemmesejren med odds 1,65, mens NordicBet flotter sig med odds 4,10 på X'et. Bet365 belønner udesejren med odds 6.

FC København besøger Lyngby, og her skal mesteren forsøge at rette op på et skuffende forår, der blot har givet 6 ud af 12 point. Statistikken taler for, at det lykkes. Således har FCK ikke tabt point i de seneste syv ligaopgør mod Lyngby. Henter FCK en ny sejr her, giver NordicBet 1,52.

YayBet er højst på både uafgjort og Lyngby-sejr. Det giver henholdsvis odds 4,05 og 8,10.

Alle tre kampe spilles søndag eftermiddag.