Odds på mandagskampen

Et møde mellem to hold, der endelig kom i gang i sidste spillerunde. For AGFs vedkommende skete det med en 2-0-sejr ude over FC Midtjylland, efter at århusianerne kun havde høstet to point i de første tre kampe. Dermed er AGF igen inde i kampen om medaljer og europæiske pladser. SønderjyskE kom efter tre forårsnederlag på stribe endelig på tavlen med en flot 2-1-sejr over AaB i Aalborg, og med sejren skabte sønderjyderne igen et lille hul ned til nedrykningsstregen.

Kampen vises direkte på TV2 Sport mandag kl. 19:00 - her odds på kampen fra YAYbet

1: 1.82
X: 3.40
2: 4.75

Har du endnu ikke en spillekonto hos YAYbet, så giver de lige nu 100% op til 1000 kroner i velkomstbonus. Du kan åbne en konto her

SønderjyskE's trup
Quincy Antipas og Lasse Vibe har karantæne og er ikke med. Thomas Hansen sad over mod AaB med karantæne, men må alligevel kigge på i Aarhus på grund af en skade. Jacob Tjørnelund er fortsat ude med en skade. Til gengæld er Kenneth Fabricius med i truppen efter at være blevet sin skade kvit. U19 spilleren Andreas Oggesen er med i truppen og kan få sin superligadebut. Følgende 17 spillere er med i truppen til AGF kampen:
 
Nathan Coe (1)
Kenneth Stenild (27) 
Anders Østli (2)
Jonas Troest (3)
Hallgrimur Jonasson (4)
Michael Christensen (13)
Jarl André Storbæk (23)
Daniel Christensen (7)
Henrik Hansen (8)
Henrik Bødker (16)
Mads Jessen (19)
Andreas Oggesen (15)
Eyjolfur Hedinsson (18)
Conor O'Brien (22)
Tommy Bechmann (9)
Kenneth Fabricius (11)
Bjørn Paulsen (20)


AGF's trup 
I forhold til FCM-kampen er der to nye ansigter i truppen. Peter Graulund, der spillede en halv time i en reserveholdskamp tirsdag, er udtaget og får dermed mulighed for at gøre comeback på Superliga-holdet blot fem måneder efter, at han rev sin akillessene over. Arthur Sorin, der sad over mod FC Midtjylland på grund af akillesseneproblemer, har trænet med de seneste dage og indgår atter i truppen. Til gengæld må Jerry Lucena atter stå over med lyskeproblemer.

Ud af truppen er også gledet Jens Jønsson, der fik kamptræning på U19-holdet lørdag. Truppen ser således ud:

Steffen Rasmussen
Emil Ousager
Atle Roar Håland
Arthur Sorin
Anders Kure
Adam Eckersley
Mikkel Kirkeskov
Søren Berg
Martin Jørgensen
Hjalte Nørregaard
Stephan Petersen
Kasper Povlsen
Osama Akharraz
Casper Sloth
Edafe Egbedi
Peter Graulund
Søren Larsen
Aron Jóhannsson
Davit Skhirtladze