Brøndby er oppe imod grim FCK-statistik i Parken!

Den danske nyklassiker mellem FC København og Brøndby er ganske vist ikke, hvad den har været, eftersom Brøndby i de seneste fem år ikke har kunnet følge med sin ærkerival. Men "The New Firm" lever stadig sit eget liv. Som blandt andet i efteråret, da Brøndby vandt det seneste møde midt i en krisetid, hvor det ellers kørte godt for FCK.

Skærtorsdag mødes de igen. Men denne gang i Parken, hvor Brøndby har forfærdelige erfaringer gennem efterhånden en del år. Således har Brøndby ikke vundet i Parken siden 2004, og efterfølgende er FCK ubesejret i 10 hjemmekampe i træk. Heraf er syv vundet.

Derfor er FC København naturligvis favorit torsdag, selvom holdet ikke har imponeret i forårets begyndelse. Vil du spille hjemmesejren, giver Betsafe 1,75 som markedets højeste.

Derbyet plejer dog at være tætte kampe, og på den konto kan uafgjort være et fornuftigt spil. Danske Spil ligger flot på X'et med hele 3,80.

Brøndby er dog forårets hold i Superligaen med 13 ud af 15 vundne point. Tror du, at det endelig er tid til en Brøndby-sejr i Parken, så giver Bet365 odds 5,25.

Der er naturligvis mange fine special-spil til kampen, og det kan være fristende at satse på, at der scores få mål i kampen. Hverken Brøndby eller FCK har været impliceret i noget, der minder om målorgier i foråret, og dertil kan denne blive en taktisk affære. Derfor ligner under 2,5 mål et godt bud. Yaybet giver odds 1.98 for dette spil.