CL: Tager Barca og Real skridtet mod drømmefinalen?

Lørdag aften tørner Barcelona og Real Madrid sammen i El Classico på Camp Nou, men inden da skal de spanske storklubber forsøge at tage et vigtigt skridt mod et andet muligt indbyrdes møde, Champions League-finalen i München.

Tirsdag aften skal Real møde Bayern i netop München, og selvom spanierne bærer den samlede favoritværdighed, er kampen på tysk grund vurderet meget lige.

Tror man, at Bayern tager revanche for det (formentlig) tabte tyske mesterskab med en sejr over Real, bør man spillet 1-tallet hos Danske Spil til odds 2,65, der er en anelse højere end resten af markedet.

Netop kampens jævnbyrdig taget i betragtning kan X'et vise sig at være et godt spil. Det vil spanierne formentlig være tilfreds med, så de kan afgøre semifinalen til egen fordel på hjemmebane. Det giver odds 3,40 hos Bet365.

Men Cristiano Ronaldo vil selvfølgelig foretrække, at afgøre tingene i det første møde. Også for at kunne koncentrere sig en tand mere om weekendens El Classico. Hvis Real vinder i München, får man fine 2,70 hos NordicBet.

I onsdagens opgør skal Barcelona til London for at møde formstærke Chelsea, der har stor effekt ved at erstatte Andre Villas-Boas med Robert Di Matteo i managersædet.

Chelsea kommer med en fremragende 5-1-sejr over Tottenham i F.A. Cup'en, og hvis "The Blues" kan følge op med en sejr over Barca på Stamford Bridge, er der odds 5 at hente hos Bet365.

Også X'er er velbetalt. Det udløser odds 3,95 hos Danske Spil. Lionel Messi & co. regnes dog som favoritter. Det udfald giver 1,70 hos blandt andre YaybetBet365 og NordicBet.   

I vanlig Champions League-stil fløjtes begge kamp i gang kl. 20.45.