Betsafe lancerer Fanzone i Superligaen og Betsafe Ligaen

Superliga-sponsoren, Betsafe, vil ved udvalgte kampe i Superligaen og Betsafe Ligaen etablere såkaldte Fanzones, hvor tilskuerne kan dyste mod hinanden i forskellige discipliner og varme op til kampen. Første Fanzone-event finder sted ved Gladsaxe Stadion fredag 20. april forud for opgøret mellem AB og FC Vestsjælland.


Betsafe, der er sponsor for både Superligaen og Betsafe Ligaen, sparker nu gang i et nyt initiativ, der skal gøre det lidt sjovere for fans af dansk fodbold at møde op på stadion. Bookmakeren vil nemlig puste liv i optakten til kampene ved at invitere tilskuerne indenfor i en såkaldt Fanzone, som etableres på arealet umiddelbart udenfor arenaerne. Her har fans mulighed for at mødes til en øl, indgå væddemål i Gaming Lounge og konkurrere i discipliner som "Det umulige skud" og "Speed Cage".

Som titlen antyder, konkurrerer deltagerne i "Det umulige skud" om at sende bolden forbi en række opstillede forhindringer og ind i nettet. I "Speed Cage" handler det derimod om at sparke hårdt og sende bolden af sted med så høj fart som muligt. Deltagerne kan både vinde jetoner fra Betsafe og fra hinanden. Spillebrikkerne kan efterfølgende veksles til øl, vand eller snacks i Fanzonens bar.

"Som sponsor for landets bedste ligaer har vi en ambition om, at det i højere grad skal være en totaloplevelse for de danske fans at tage til fodbold. Etableringen af Fanzonerne er et skridt på vejen
mod det mål, mens et stærkt udvalg af spilmuligheder på kampene er et andet. Og jeg vil ikke afvise, at vi iværksætter flere initiativer i fremtiden", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Fanzonen er åben for alle, og der det kræves ikke, at du har billet til kampen. Børn under 18 år har dog ikke mulighed for at vinde jetoner eller oprette sig som kunder hos Betsafe.

Fans af AB og FC Vestsjælland bliver de første i Danmark til at afprøve Fanzonen, som får premiere forud for opgøret mellem de to klubber fredag 20. april. Herefter fortsætter Fanzone-karavanen til Lyngby, Odense, Vejle, Esbjerg, Herning, Køge og Slagelse.

Betsafe Fanzone vil være at finde til følgende kampe i foråret:
AB – FC Vestsjælland                 20. april
Lyngby – FC Midtjylland             29. april
OB – AaB                                     3.  maj
Vejle – Esbjerg                            6.  maj
Esbjerg – Randers                     13.  maj
FC Midtjylland – FC København  20. maj
HB Køge – OB                             23. maj
FC Vestsjælland – Brønshøj        27. maj

Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe, så kan du åbne en konto her og få op til 1000 kroner i velkomstbonus.