Hvem tager mesterskabet - FCK eller FCN?

Hvem tager mesterskabet - FCK eller FCN?

Det begynder så sandelig at spidse til i kampen om det danske mesterskab. Det, der lignede endnu et sikkert mesterskab til FC København, er nu en meget tæt duel med også FC Nordsjælland.

Efter sejren over netop FC København sidste onsdag og FC Københavns pointtab mod OB søndag, er FC Nordsjælland blot et enkelt point efter den forsvarende mester, som dog har en bedre målforskel. Dermed skal FC Nordsjælland altså formentlig hente to point mere i de resterende tre runder. Men det er nu heller ikke utænkeligt.

FC Nordsjælland, der har sæsonens bedste statistik på hjemmebane, har nemlig to kampe hjemme på Farum Park. Og den sidste udekamp er på Brøndby Stadion, hvor Brøndby intet har at spille for. Deres fans ser med garanti heller mesterskabet ende i FC Nordsjælland. Og man vil måske kunne opleve, at Brøndbys fans håber på et nederlag til sin egen klub.

Henter FC Nordsjælland maksimum point i de tre sidste, OB og Horsens er modstanderen på hjemmebane, skal FC København altså blot snuble en enkelt gang. Det vil sige spille uafgjort eller tabe enten i udekampene mod Sønderjyske eller FC Midtjylland. Eller i den sidste kamp i Parken mod Silkeborg.

Det lyder ganske tæt, og set i det lys frister odds 3,70 hos Danske Spil på FC Nordsjælland som mester. Det er markant højere end hos flere andre bookmakere. Hos Betsafe er det eksempelvis nede i odds 2,60, men det betyder selvfølgelig omvendt, at oddset på FCK er højere end andre steder.

Således giver Betsafe odds 1,50 på FCK som dansk mester. Flere steder er dette odds helt nede i omkring 1,30.

asd