Hvem napper Champions League-trofæet?

Lørdag aften kl. 20.45 spilles årets  største kamp på klubplan. Bayern München møder Chelsea i Champions League-finalen, og tyskerne har endda den fordel at spille kampen på hjemmebane.

Det er en af grundende til, at Bayern er forholdsvis klar favorit hos bookmakerne. Og så det faktum at Chelsea er en anelse hårdere ramt på katantæner.

Oddsene på Chelsea-sejr startede på mere end odds 5, men nu har de fundet et lidt lavere og mere realistisk leje. Således kan man hos YayBet få odds 4,50 på Chelsea-sejr efter ordinær spilletid.

Tror du på Bayern-sejr efter 90 minutter, er der odds 1,81 at hente hos Betsafe. Samme sted er der odds 3,85 at hente på X'et.

Netop uafgjort er en ganske realistisk udgang på en finale mellem to forholdsvis lige hold. Derfor kan det være aktuelt, at spille på hvem der i den sidste ende løber med trofæet fremfor at spille en vinder efter ordinær tid.

Bet365 og Betsafe giver begge odds 1,44 på Bayern, mens Bet365 ligger højt på Chelsea med odds 2,87.

Og tror man på et tæt kamp, kan man jo gå linen ud og satse på en afgørelse efter straffesparkskonkurrence. Den giver odds 7 hos Bet365 uanset vinderen.

Nu er tyskere imidlertid kendt for - historisk set - at være bedre i den disciplin, så derfor kan odds 12 på Bayern til at vinde i straffesparkskonkurrence hos NordicBet lokke. Samme sted giver Chelsea odds 14 for at vinde på samme måde.