Bookmakerne tror på Top 10 placering til Soluna Samay og ”should've known better”

Opdateret version med odds lørdag kl. 14:13.
Odds på "should've known better" er faldet i dag - her de opdaterede odds.

Bookmakeren YAYbet.dk giver pengene tilbage 24 gange, hvis Soluna Samay vinder Eurovision 2012 med "should've known better" – Sverige er storfavorit.
 
I morgen går det løs I Aserbajdsjan, når vinderen af Eurovision 2012 skal findes. Med Remee, Chief 1 og Isam B er det meget erfarne komponister, som står bag Soluna Samay og "Should've Known Better", og det bliver spændende at se, om den danske repræsentant går hele vejen. Bookmakerne har dog Sverige som den helt store favorit.

De heldige har oplevet Soluna Samay som gademusikant ved Amagertorv på Strøget. Nu skifter hun gaden ud med den helt store scene i Aserbajdsjan, når hun repræsenterer Danmark med sangen 'Should've Known Better'. Det forlyder, at Soluna Samay er småsyg med feber, men måske hun alligevel formår at gøre brødrene Olsen kunsten fra 2000, hvor Danmark sidst vandt European Song Contest.
 
Hos YAYbet.dk kan du spille på flere resultater – f.eks. gives der odds 9.60 såfremt en af finaledeltagerne ender med nul point, og tror du at Danmark slutter i Top 10, så får du odds 2.12 på det resultat.

Slår vi Sverige og Norge?
Det er altid sjovt med en lille venskabelig kamp mod vores nordiske brødre, og YAYbet har også odds på om Danmark får en bedre placering end Sverige. Norge og Finland. Du kan se flere odds på YAYbet.dk - her odds på hvilket nordisk land, der slutter bedst:
Sverige      1.13
Danmark    6.80
Norge       10.00
Finland        8.80

Se alle odds på YAYbet
Vil du ha' en forsmag på melodierne inden du sætter en hund på din favorit, så kan du høre alle melodierne på www.eurovision.tv