Manchester City favorit til ny Premier League-titel

Manchester City favorit til ny Premier League-titel

I den forgangne sæson vandt Manchester City det engelske mesterskab på en scoring i overtiden af den sidste spillerunde. Om en måned begynder en ny sæson, og bookmakerne forventer, at Manchester City kan genvinde titlen.

Faktisk får man mange steder blot indsatsen dobbelt op igen, hvis de lyseblå genvinder mesterskabet. Men nordicbet og YAYbet hæver sig dog lidt over gennemsnittet med henholdsvis odds 2,25 og 2,22.

Lige så sikker en næstfavorit er Manchester United hos alle udbydere. Her kan det bedst betale sig at placere indsatsen hos YAYbet, der giver odds 3,65.

Den forsvarende Champions League-mester, Chelsea, betragtes som tredjefavorit til at vinde Premier League, men her er odds mere varierende, og det er altså vigtigt at sondere odds-terrænet. bet365 ligger i den høje ende med odds 6.

bet365 ligger også højt på Arsenal som mester med odds 13. Samme odds får man hos betsafe.

I sidste sæson var Tottenham længe en kandidat til mesterskabet, men faldt tilbage i slutningen af sæsonen. Tiltroen at Spurs kan gå hele vejen i år er meget lille. nordicbet giver hele odds 30 for guld til klubben.

Heller ikke Liverpool besidder fordums styrke, og man får odds 33 hos YAYbet, hvis Daniel Aggers klub stryger til tops.
asd