Her er det gyldne FCK-spil i derbyet mod Brøndby

Her er det gyldne FCK-spil i derbyet mod Brøndby

Om blot en måned er det otte år siden, at Brøndby senest har vundet en kamp mod FC København på udebane i Parken! Siden er spillet 11 opgør, hvoraf FCK har vundet otte og spillet tre uafgjorte.

Nej, man forstår, hvis Brøndby-spillerne har svært ved at optimismen inden lørdagens New Firm på Østerbro. Og bookmakerne levner da heller ikke vestegnens drenge de store muligheder.

Gennemsnitligt gives FC København 65 procents chance for at tage sejren. Mest gavmild på markedet er Yaybet, der giver odds 1,54 på den forventede hjemmesejr.

Men det store værdi-spil kan gemme sig et andet sted.

I syv af de seneste otte sejre over Brøndby i Parken har FCK vundet med mindst to mål, og derfor kan der være værdi i at spille asian handicap, hvor Brøndby fører med imaginære 1,5 mål fra start. I det spil vil FCK give odds 2,60 hos Yaybet for at vinde med mindst to overskydende.

Det kan dog blive Brøndbys chance, at FC København i næste uge skal spille en vigtig kvalifikationskamp mod franske Lille om at komme i Champions League.

Inden returmødet med Club Brügge i den seneste runde, valgte Ariël Jacobs at spare flere profiler, og det kan han vælge at gøre på ny.

Set i det lys kan Brøndby måske hente uafgjort. Det belønnes med odds 4,30 hos Danske Spil, der også er blandt de bedst betalende på en nærmest sensationel udesejr. Her er oddset 6,90.

Kampen fløjtes op lørdag kl. 19.


asd