Vinder Wozniacki for femte år i træk?

Vinder Wozniacki for femte år i træk?

2012 har været et forfærdeligt år for Caroline Wozniacki rent resultatmæssigt. Ikke en eneste titel er det blevet til endnu, men i denne uge venter en gylden chance.

Store dele af kvindernes verdenselite spiller opvarming til US Open i New Haven, og det er en turnering, som Caroline Wozniacki har et helt specielt forhold til.

Hun har nemlig aldrig tabt en kamp her. Danskeren har stillet op i de seneste fire år og har vundet hver eneste gang. Hun har endda kun tabt tre sæt i de fire turneringer!

Nu går hun efter at vinde for femte gang i træk, og i det tilfælde kommer hun i et meget fornemt selskab. Kun tre spillere har tidligere formået at vinde den samme turnering fem år i træk. Det er Chris Evert, Martina Navratilova og Steffi Graf.

I nat fik Wozniacki en glimrende start med en sejr i to sæt over Ekaterina Makarova, og kigger man lidt frem i turneringen, er en ny sejr bestemt ikke udelukket.

Først og fremmest fordi Serena Williams ikke er med i turneringen. Og fordi Wozniacki i næste runde kan se frem til forholdsvis overkommelig modstand i skikkelse af den svenske kvinde, Sofia Arvidsson.

En sejr her og danskeren er i kvartfinalen, hvor enten Andrea Petkovic eller Dominika Cibulkova venter.

I semifinalen ligner det et opgør mod den polske veninden, Agnieszka Radwanska, mens finalen på papiret burde være et møde med Petra Kvitova.

Hvis Caroline Wozniacki overvinder de fire forhindringer, kan man score vinderoddset, 4,65, på danskeren hos YAYBET.

Dermed er hun andenfavorit efter Petra Kvitova til odds 3.30.

Hvis du er af den overbevisning, at Wozniackis nedtur fortsætter, kan du spille hende til at IKKE vinde turneringen til odds 1,20. Der er foreløbigt spilstop på det spil onsdag kl. 18.

Er du ny kunde hos YAYbet, så får du en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner. Bonussen sættet ind på din konto straks, så har du dobbelt så meget at spille for. Du kan åbne en konto herasd