Får Danmark et godt afsæt mod VM i Brasilien?

Får Danmark et godt afsæt mod VM i Brasilien?

Det er bare et par måneder siden, at EM sluttede for Danmarks vedkommende, men allerede lørdag starter VM-kvalifikationen frem mod VM 2014 i Brasilien.

Danmark har trukket nationer som Italien, Tjekkiet og Bulgarien, og hvis man antager, at stormagten Italien tager førstepladsen, kan Tjekkiet og Danmark meget vel komme til at kæmpe om andenpladsen i puljen.

Derfor er lørdagens opgør mod Tjekkiet i Parken ganske vitalt.

Tjekkerne nåede i modsætning til Danmark videre til kvartfinalen ved EM, men tabte de til Portugal. Holdene har altså - næsten - de samme forudsætninger ir forhold til at have haft en hård fodboldsommer landsholdsmæssigt.

Danmark døjer dog med den efterve, at Nicklas Bendtner skal afsone karantæne mod Tjekkiet for sin berygtede underbukse-reklame under EM.

Det kan give Danmarks sværere forudsætninger for at score og dermed vinde i Parken.

Med tanke på, at Tjekkiet formentlig vil være afventende i Parken, kunne det ligne et opgør uden mange mål. Og måske en uafgjort. Her er oddset bedst hos bet365, der giver odds 3,40.

Danmark har dog været stærke til at hente de fornødne sejre i Parken i den seneste kvalifikation, og set i det lys er tre point ikke utænkeligt. Her ligger bookmakerne typisk omkring odds 2. YAYbet lægger sig lidt højere med 2,04.

Udesejren ligger i underkanten af odds 4 hos bookmakerne generelt. YAYbet giver eksempelvis odds 3,95.

Der er kick-off i Parken lørdag kl. 20.15 og kampen vises direkte på TV2.
asd