Dagens spiltip 12/9: Ringsted - KIF Kolding

The Mute Tipster byder Acemag's læsere velkommen til dagens spiltips.


Dagens spiltip er fra den hjemmelige håndboldliga, hvor det hold, alle i øjeblikket taler om, KIF Kolding skal en tur til Ringsted.

Kl. 19:30 Håndboldligaen Herrer Ringsted +8,5 – KIF Kolding -8,5
Tip 2
Odds 1,75 hos bet365

Indsats 300 Kr.
Udbetaling 525 Kr.

Personligt synes jeg, at det er et yderst spændende Projekt KIF Kolding har gang i.
Det er selvfølgelig alt for tidligt at sige noget om, hvordan det i praksis kommer til at køre. Samtidig er det svært at forudsige, hvordan tilskuerne i de to lejre vil tage imod det på længere sigt. Men jeg tror, at det var den eneste rigtige måde at holde et traditionshold som Kolding i toppen af dansk håndbold. Direktør Jens Boesen reagerede hurtigt og yderst kompetent, da muligheden bød sig. Jeg ønsker dem alt muligt held og lykke med projektet, så det super koncept som AG København fik opbygget, ikke går helt tabt for håndbolden i Danmark. Det har for dansk håndbolds image betydet et kæmpe scoop de seneste par år hvor opmærksomheden, også uden for landets grænser, har været stor.


Nu til dagens kamp, hvor KIF Kolding er gæster i Ringsted. Ringsted fik en rigtig skidt start på tilbagvenden til ligaen, da de i Skjern tabte åbningskampen med 37-15. Det overraskede mig meget, at nederlaget blev så stort, som det var tilfældet. Jeg havde regnet med, at holdet var bedre. Hjemme i Ringsted skal den plet, foran det store trofaste publikum, viskes væk. Selvom hallen nok skal blive tæt pä udsolgt, tror jeg ikke det lykkes. KIF Kolding er på alle pladser bedre besat. I dag får den kroatiske landsholdsmålmand Losert endelig sin debut i klubben. Sammen med Kasper Hvidt er det en frygtindgydende Duo, der nok skal få de unge spillere fra Ringstedt til at ryste en ekstra gang på hånden, inden der afsluttes. Ringsted får generelt stort besvær med at spille sig igennem Koldings stærke forsvar med Joackim Boldsen og Lars Jørgensen i midten. Jeg regner ikke med, at de vil komme over 20-21 mål. Samtidig tror jeg, at Koldings angreb vil være stærkt forbedret i forhold til 24-20 sejren i Skanderborg. Træner Peter Bredsdorf-Larsen har den seneste uge brugt tid på at integrere specielt den svenske stjerne Kim Andersson, der i den første kamp ikke fik den ventede succes. Omstillingen til dansk håndbold og specielt de mærkelige danske kendelser fra diverse mænd i sort, skal han nok lære at håndtere i løbet af sæsonnen. Jeg tror, at kolding kommer op på omkring 30-35 mål i dag, og jeg forventer en stor sejr.
Jeg har valgt handicappet -8,5 må til odds 1,75, der spilles hos bet365. Jeg mener, at dette udfald burde ramme i 80 % af tilfældene.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster