Dagens spiltip 13/9: Baseball MLB

Dagens spiltip torsdag 13. september - Baseball MLB

Desværre havde jeg i går overvurderet, hvor langt KIF Kolding var kommet i deres arbejde med at spille holdet sammen, og hvis man betragter kampen i går, så har de lang vej endnu. Ringsted spilllede dog langt bedre end det var tilfældet i Skjern, og hvis de fortsætter den fremgang, så de skal nok få de nødvendige  point skrabet sammen til at overleve i ligaen.

I dag tager jeg et smut over Atlanten, hvor den amerikanske Baseball Liga MLB går ind i den afgørende  fase. Der mangler 19 spillerunder, før holdene har nået de 162 spilledage. Kampen mellem Texas og Cleveland spilles natten til Fredag:


Texas: Holland(10-6 4,59) -1,5 – Cleveland(McAllistar 5-7 4,31) +1,5
Tips: 1 Odds 1,74 hos YAYbet
Indsats 400 Kr.
Udbetaling 696 Kr.

Texas fører i American League den stærke West Division med 85 sejre og 57 nederlag. De har et forspring på 3 kampe til Oakland. Det forspring skal gerne udbygges i nattens kamp, hvor Cleveland kommer på besøg. De er uden chance for at nå slutspillet med deres 59 sejre og 84 nederlag. Cleveland startede ellers sæsonen overraskende stærkt og lå midtvejs på en 2. plads i Central Division med 42 sejre og 39 nederlag.
Men siden allstar breaket har ingenting fungeret hos holdet - offensiven  imponerer med ingenting at ramme i øjeblikket. Samtidig har flere af holdets Pitcher haft problemer. En af dem er Zach McAllister, der har afgivet 25 Point over de sidste 24 innings.  I dag skal han så op imod det bedste offensive mandskab i MLB, Texas. For Texas starter en af deres bedre Pitcher Matt Holland. Han har ikke tabt en kamp siden den 31. Juli, hvor han tabte til Los Angelas Angels. Siden har han ikke afgivet mere end max. 3 Point i 7 kampe og det selvom han mindst har pitchet 6 -8 innings i alle kampene.
Texas får ikke problemer i dagens kamp. De er i alle spillets facetter bedre end Cleveland. Jeg forventer en klar handicapsejr, der belønnes med odds 1,74 hos YAYbet

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster