Får FCK hævn i DM-revancheopgør?

FC København og FC Nordsjælland kørte et tæt parløb om DM-titlen i den forgangne sæson, og duellen faldt som bekendt ud til FCN's fordel. Nu mødes de så for første gang i den nye sæson, og det er endda en slags opvarmingskamp til, at de begge tager hul på deres europæiske gruppespil; FCN i Champions League, FCK i Europa League.

Aktuelt ligger FCK og FCN henholdsvis nummer 1 og 3, og qua hjemmebanefordelen i Parken, er FCK er naturligvis favorit. Hævntørsten kan blive udslagsgivende, og bookmakerne giver i omegnen af dobbelt op tilbage på FCK.

betsafe hæver sig en smule over med odds 2,05.

Men man kan nu sagtens argumentere for en FC Nordsjælland-sejr. I den seneste Superligakamp i Parken for et lille år siden, vandt man således overbevisende 3-1. Det var i den kamp, hvor FCN spillede så fremragende, at man for første gang fornemmede, at en reel DM-sensation kunne være undervejs.

FCN har vundet to af de sidste fem kampe mod FCK i Parken og sejrede tilmed i det seneste opgør i Farum. Med andre ord tror FCN på sejren i modsætning til mange andre hold, der virker nærmest bange for at stille op i nationalarenaen.

Oddset på udesejren varierer lidt mere, men YAYbet er blandt de højeste med odds 3,95.

Derimod er det ikke blevet i nogle af de seneste 13 møder, men det skal selvfølgelig ske på et tidspunkt. Her giver YAYbet 3,40.

Kampen begynder lørdag aften kl. 19.