Dagens spiltip 15/9: Håndbold 1. Bundesliga

Dagens spiltip lørdag 15. september - Håndbold 1. Bundesliga

Hvor vi i går var til håndbold i den tyske 2. bundesliga, hvor Bittenfeld vandt 27-26 efter en 5 måls føring i 2 halvleg, bliver vi i dag igen syd for grænsen. Vi skal et smut til Hannover, hvor de lokale helte Hannover-Burgdorf tager imod Hans Lindberg & Co. i 1. Bundesliga.

20:15 Håndbold 1. Bundesliga
Hannover-Burgdorf +4,5 - HSV Hamburger -4,5
Tip: 1 Odds 1,84 hos YAYbet
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 644 kroner

Hamburg er igennem et rigtigt hårdt program i disse uger. Ovenpå Olympia, hvor en stor del af spillerne deltog, har de haft Champions League Quali, pokalkampe og turneringskampe at tænke pä.  Holdet er derudover hårdt plaget af skader.  Målmand Johannes Bitter (Korsbåndskade), højre back Oscar Carlen(korsbåndskade) og venstre fløj Thorsten Jansen (opereret i armen) er helt sikkert ikke med i aften. Kampen kan iøvrigt ses på sport1. Derudover er der stort spørgsmålstegn ved kaptajnen Pascal Hens, der i onsdags imod Flensburg lavede 6 mäl i opgøret, der endte 25-25. Det var allerede sæsonens 3 pointtabt. De første to kom i Wetzlar, hvor Hamburg tabte 33-26. Nu er der ikke råd til at sætte flere point over styr, hvis målet om det tyske mesterskab skal opfyldes. Lad det være sagt med det samme. Dette mål kommer de ikke i nærheden af efter min opfattelse. Godt nok er folk som venstrefløjen Fredrik Petterson (Ag københavn) og målmand den 40-ärige Enid Tahirovic (Gøppingen) hentet til klubben i sidste øjeblik, men holdet virker træt og slet ikke i samme gear som i de seneste par år. Det var med nød og næppe, at Champions League qualien lykkedes. Efter at ha været bagud 27-24 med 3 minutter igen, rakte et par mirakelredninger af Dan Beutler og et par scoringer af blandt andet Lindberg til forlænget spilletid imod franskmændene fra St. Raphael. Her lykkes det så at køre en snæver sejr hjem.

I dag skal de til Hannover, hvor 4000 tilskuere nok skal gøre alt for at piske de lokale helte frem til en sejr. I forrige uge havde de Kiel på besøg. Her blev det til et hæderligt nederlag på 36-30. men kampen var helt åben indtil 10 minutter før tid, hvor kiels målmand Palicka afgjorde kampen med flere 100 % redninger.
Hannover har allerede hentet 4 point med en udesejr over Neuhausen 32-31 og hjemmesejren pä 25-20 imod Bahlingen. Holdet er forstærket i forhold til sidste år, hvor især tilgangen af den tyske landsholdsmålmand Martin ziemer har styrket holdet med 20%. Her har de i tre sæsoner været skidt besat. Den store stjerne pä holdet er dog danske Morten Olsen, der her spiller en altafgørende rolle. Han styrer spillet suverænt og udover selv at være den mest scorende spiller i klubben, gør han især højrebackene Mocsai/Johannesen stærke. Johannesen (rødt kort) må dog i aften se kampen fra sidelinien sammen med den nye Csaba Szucs fra Ungarn. Holdet har ofte vist, at de kan kompensere sådanne udfald med tempospil.  Hvis forsvaret kan få fat, tror jeg pä en overraskelse, der belønnes med odds 6,0. Derudover bliver der scoret rigtig mange mål, da begge hold spiller i et højt tempo. Over 60,5 er også muligt. Handicap 1 tallet hos YAYbet til 1,84 har dog rigtig god værdi og burde ramme i 60 % af tilfældene.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster