Dagens spiltip 16/9: Rostock - Eisenach

Dagens spiltip søndag 16. september

Igen i går blev det i sidste ende en tæt kamp ud fra resultatet. Men det var nu aldrig i fare. Tværtimod tror jeg,  Hannover stadig ikke helt forstår, hvordan de kunne tabte den kamp. Efter 40 min. Førte de 20-17, hvorefter de brænder 8 100 % chancer på en velspillende Dan Beutler i  slutfasen.  I sidste ende blev resultatet 30-26 med slutfløjtet.

I dag bliver vi igen i håndboldens verden, hvor jeg har valgt at dele indsatserne ud på flere forskellige kampe.

16:30 Håndbold 2. Bundesliga Rostock  - Eisenach
Tip: 2 Odds 1,67 hos bet365
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 581 kroner

Eisenach tog allerede i går på den lange tur til Rostock og det med stor selvtillid i bagagen. I deres første kamp vandt de en overraskende sejr på 28-24 hos Leizig. I sidste weekend kunne de så hjemme køre en sikker sejr på 31-28 over Saarlouis hjem. Det blev dog en dyr købt sejr, da bagspiller Duje Milak måtte udgå med en skade.
Rostock vandt samtidig hjemme på en lidt billig baggrund (se evt. spiltip fra i fredags.) over Bittenfeld, efter at de i den første kamp blev kørt over 36-25 i Hildesheim. Eisenach hører til blandt de 3-4 Hold, der kan blande sig i oprykningskampen. Holdet er bygget op over et rigtigt godt forsvar foran en af de bedste målmand i 2. Bundesliga Radek Musil. Derudover har de i angrebet 4 rigtige gode bagspillere, hvor især Playmaker Tomas Sklenek er værd at bide mærke i. Udover at styre spillet er han en rigtig målfarlig herre.
Rostock har skiftet en del ud i forhold til sidste år, hvor de lå på en nedrykningsplads igennem det medste af sæsonnen. Et par gamle kendinge er kommet tilbage med Todosijevic og Sven Thormann. Sammen med tilgangen af målmand Jan Kominek fra Budapest, skal de sørge for at det ikke bliver en ny neglebidende sæson. Jeg mener også, at holdet ikke burde få problemer i år. Men i dag vinder de ikke. Eisenach har det bedste hold, og hvis de først forstår at spille sig igennem det uortodokse forsvar, som Rostock spiller, vinder de også. En fordel for dem er helt sikkert, at kampen bliver spillet i en mindre hal med plads til kun 750 tilskuere i stedet for i Color Line, hvor 3000 normalt pisker de lokale helte frem. Jeg tror pä en udebanesejr på en 2-3 mål.

Derudover spiller vi følgende kamp:

16:00 Håndbold Sverige Elitserien  Hammerby –Skøvde
Tip: 2 Odds 1,65 hos bet365
Indsats: 350 kroner
Udbetaling 577,50 kroner

Skøvde spiller i dag sæsonens første kamp, hvorimod Hammerby startede flot med en lidt overraskende sejr hos oprykkerne fra Skaanela på 29-28 i onsdags.
Overaskende fordi holdet først heldigt reddede livet med et mål 20 sek. før tid i den sidste kamp i sidste sæson. Jeg regner dog stadig holdet til at være mellem de 3 -4 dårligste i den svenske Eliteserie. Skøvde derimod vil igen være at finde fremme mellem de 2-5 bedste. De spiller et meget bedre og hurtigere system end Hammerby. Denne kamp burde ende med en sikker udesejr.


 

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster