Dagens spiltips 18/9: Montpellier vs Arsenal

Dagens spiltips 18/9: Montpellier vs Arsenal

Dagens spiltip tirsdag 18. september

Mark Davis tabte klart i går til Mark williams. Men resultatet 5-1 gir ikke det rigtige billede af kampen. Davis kom hurtig foran 1-0 og var på vej til 2-0 med en 45-0 føring, da et par meget uheldige bolde, gav Williams chancen, som han udnyttede. Stort set det samme skete i frame 3, hvor han førte 43-0, før Williams ryddede bordet. I 6 frame havde han ved 57-32 framebold, som han missede, hvorpå williams kunne gøre arbejdet færdigt.

I dag tager vi turen til Frankrig, hvor hele byen syder af forventning til Champions League starten, hvor Montpellier kl. 20:45 tager imod Arsenal.

Tip Halvlegsstilling 0-0 Odds 2,86 hos Betfair
Indsats 300 kroner
Udbetaling  830,10 kroner

Tip Slutresultat 0-0 odds 9,00 hos Centrebet
Indsats 50 kroner
Udbetaling  450 kroner


Arsenal har fået en god start pä sæsonen med 8 point og en målscore på 8-1. De 6 af målene kom i weekendens kamp imod Southhampton, som hjemme blev besejret 6-1. Her indkasserede Szczesny årets første mål, som han dog må tage på sin kappe. Forsvaret har stået flot med Merkesacker og Vermaelen. Fremme har det knebet lidt mere, selvom Podolski har gjort det udemærket i den svære rolle som efterfølger af sidste sæsons topscorer Van Persie. Jeg forventer dog ikke, at Arsenal til aftenens kamp kommer buldrende ud over stepperne, som det var tilfældet i weekenden. Trainer Wenger vil i første omgang forsøge at holde nullet, for så i løbet af 2 Halvleg at slå til på kontra.

Samtidig tror jeg, det vil passe Girard's taktik godt, så hans hold med en masse boldbesiddelse  stille og roligt kan finde rytmen. De har ikke lige frem fået det til at fungere, og de har kun hentet 4 point  i 5 kampe. Holdet overaskede alt og alle med mesterskabet i sidste sæson, hvor  de ud over at stå godt i forsvaret spillede en rigtig god gang bold fremad banen. Det er især her,  det har knebet i år med at ramme målet. En målscore på 6-8 er ikke imponerende og i weekenden tabte de 3-1 i Reims. Den kamp skal de nok glemme alt om, når de i aften foran en fantastisk kulisse løber ind til dagens kamp.  Hvis det skulle lykkes at holde nullet til pausen, vil de i 2. halvleg gøre alt for at score , så de  vigtige 3 point bliver i Frankrig.  Jeg regner med en rigtig taktisk affære, hvor der først efter pausen bliver lukket op. Dog er det ikke usandsynligt, at kampen ender målløs, som bliver betalt med gode odds 9 hos Centrebet


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster
asd