Dagens spiltip 19/9: Snooker Shanghai Open

Dagens spiltip onsdag 19. september

Det tog desværre kun 10 minutter før gårsdagens væddemål røg i vasken. Vermeylen lavede et tyndt straffespark, og så var det forbi med det taktiske spil. Arsenal vandt i sidste ende kampen 2-1. Det er ved at være tid til at vende den dårlige stime.

I dag tager vi igen en tur til snooker i Kina.


13:30 Judd Trump -2,5 – Barry Hawkins +2,5

Tip: 2 odds 1,66 hos bet365
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling:  830 kroner

I den første kamp mødes det største unge talent på hele turen Judd Trump og den noget ældre Barry Hawkins. Trump er pt. nummer 2 på verdensranglisten, hvor Barry Hawkins er rykket frem som nummer 18 efter flere gode præstationer. Jeg tror også,  at han er i stand til at drille Trump i dag. Jeg har valgt handicap +2,5, hvor der er stor value. Derfor vil vi også spille tæt ved max. På dette udfald. Den 23-årige Trump vandt  to turneringer i 2011. I Kina vandt han China Open og i England Williamhill Open i november. Ved verdensmesterskabet blev han skuffende slået ud i 2. runde af Ali Carter. Året før oplevede han  karierens højdepunkt, da han nåede finalen, som han dog tabte 18-15 til John Higgins efter en flot kamp.  I år har han dog haft sværere ved at finde sit spil, og det er ikke blevet til de store resultater. I de sidste turneringer er han røget tidligt ud.
Barry Hawkins startede 2011/12 meget svagt, men spillede sig siden op og nåede semifinalerne ved PTC Events 3, 5 og 8. Udover det vandt han Snooker Shoot Out i Blackpool, hans største sejr på turen. Jeg tror, han er i stand til at vinde mindst 3 frames i dag. Det bliver vigtigt for ham, at stoppe Trumps flydende spil. Hvis det lykkes har han også en chance for at vinde kampen til odds 3,65.

 


13:30 Martin Gould – Ryan day

Tip: 1 odds 1,80 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 720 kroner

Martin Gould er I rigtig god form. Han vandt PTC Events 2 for en måneds tid siden i Clouchester. Efter en super 2011/12 sæson er han rykket op som nummer 15 på verdensranglisten. Han vandt blandt andet Power Snooker Masters i starten af året, da han slog Ronnie O'Sullivan. I dag skal han op imod Ryan Day, som pt. er nummer 26 i verden. Han sluttede sæsonen 2011/12 megter stærkt af, men siden hen er han gået lidt i stå. Jeg tror den formstærke Gould vinder her.


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster