FCK jagter europæisk succes i skandinavisk opgør

FCK jagter europæisk succes i skandinavisk opgør

FC København er selvsagt skuffet over, at det ikke blev til Champions League-gruppespil i denne omgang. Først glippede den direkte vej gennem dansk guld, og siden tabte man den afgørende play-off-kamp mod Lille.

Derfor står den på Europa Leagues gruppespil, men der er heller ingen tvivl om, at FCK nu har fundet den rette motivation til denne trods alt sekundære turnering.

I den første gruppekamp venter norske Molde, der på papiret burde være en overkommelig opgave i Parken. Oddset på hjemmesejr er da også derefter; YAYbet giver odds 1,62.

Der har imidlertid vist sig en vis tendens i FCK's kampe i denne sæson; at FCK er en langsom starter. Gang på gang er holdet kommet bagud, inden man har rettet op til sejr i anden halvleg.

Den statistik lægger op til nogle mere indbringende væddemål. Man kan eksempelvis spille FCK til at vinde, sevom Molde fører ved pausen. Det giver hele odds 28 hos YAYbet. Netop det scenarie udspillede sig, da FCK mødte FCN i Parken lørdag.

Hvis man har større tiltro til, at FCK vil holde målet rent, kan man spille FCK til at "win to nil". Den giver odds 2,60 hos YAYbet.

Kampen fløjtes op torsdag kl. 19 og vises direkte på CANAL9.
asd