Dagens spiltip 21/9: Tennis Challenger Campinas

Dagens spiltip 21/9: Tennis Challenger Campinas

Dagens spiltip fredag 21. september

Snooker var igen en kæmpe skuffelse i går, selvom man ikke kan beskylde Trump for ikke at gi Allen nok chancer til at vinde kampen. Desværre lavede han fejl på fejl efter at ha ført 2-0. Sjældent har jeg set en top 10 spiller gå så meget ned.  Higgins er tilbage i form og vandt sikkert 5-0 over Day.
Derfor er det tid til at veksle sportsgren. Vi tager til tennis i dag,


17:10 Tennis Challenger Campinas
Guido Pella – Maximo Gonzales
Tip: 1 odds 1,61 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 805 kroner

To Argentinere mødes i Brasilien på grus i kvartfinalen på challenger turen.  I Campinas skal den 29-årige Maximo Gonzales pt. nummer 188 i verden op imod den syv år yngre og formstærke Pella. Den 23-årige er klatret op som nummer 144 efter en stærk sæson, hvor han han vundet turneringer i Montevideo på grus og for tre uger siden i Manta på Hartcourt.  En allround spiller, der i kraft af sin gode serv og grundspil kan gøre sig på begge underlag. Efter hans stærke 2011 sæson, hvor han var 39-19 dog kun på grus, er han i år 31-17, hvoraf hans  statistik på grus siger 23-15.
Hans modstander derimod har haft sin dårligste sæson, siden han debuterede i 2004. Han er 13-15 i år, hvoraf to af nederlagene har været på hartcourt. Ellers holder han sig typisk til grus som de fleste argentinere. I de sidste fem turneringer er han røget ud i første runde. Her i Campinas er der altså forbedring at spore efter sejre over Elias og Velotti. Dog hører begge spillere også til skuffelserne i 2012. Gonzales har slet ikke den stabilitet i sit spil, han har haft over de sidste tre sæsoner. Hans grundspil er præget af mange fejl, og jeg tror han kommer under pres fra Pella fra første bold. Odds 1,61 er fint betalt.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipsterasd