Dagens spiltip 23/9: Håndbold

Dagens spiltip 23/9: Håndbold

Dagens spiltip søndag 23. september

Vores tenniskamp fra i fredags blev udsat til i går, hvor Pella let kunne slå Gonzales i kvartfinalen med 7-5 6-3. Bagefter vandt han sin semifinale imod Bogomolov og står i dag i finalen over for Kirche.

I dag tager vi til håndbold, hvor jeg har valgt at dele indsatserne ud på to forskellige kampe.

16:30  Håndboldligaen Damer Tvis Holstebro -4,5 – FIF +4,5
Tip: 1 Odds 1,63 hos bet365
Indsats: 300 kroner 
Udbetaling: 489 kroner

Lad os lægge ud i den bedste danske liga for kvinder hvor Tvis Holstebro får besøg af FIF. Københavnerne har fået en hård start på sæsonen, men de har også mødt tre af de fem-seks hold, der skal kæmpe om mesterskabet. I dag skal de så til endnu et af disse mandskaber Tvis Holstebro. Jeg er peronligt skuffet over FIF's resultater hidtil, hvor især nederlaget på hjemmebane til KIF Kolding på 15-23 er i kategorien "ikke godt nok". Det er for lidt at ha to gode målmænd og så en god playmaker i Christina Krogshede. Jeg synes bagkæden er alt for tyndt besat, og jeg mener at Tvis er bedre på 5 af 7 pladser. De viste sig fra deres bedste side i den sidste kamp med en sikker 30-23 sejr over Esbjerg Derudover har de en bredere bænk, der gør, at de burde vinde med mindst fem mål i dag.

 

16:30 Håndbold Sverige Elitserien
Kristiansstad -4,5 vs Aranäs +4,5
Tip: 1 Odds 1,60 hos bet365
Indsats: 300 kroner 
Udbetaling: 480 kroner

Så skal vi en tur til skåne, hvor min favorit til det svenske mesterskab hører hjemme i Kristiansstad. Selvfølgelig er det tidligt på sæsonen, men der er en kæmpe eufori hos hjemmeholdets fans. Træner er gode gamle Ola Lindgren, der forsøgte at hente Kim Andersson hjem, inden han besluttede sig for KIF Kolding. Holdet er bygget op omkring danskeren Lars Møller Madsen, der er stjernen og samtidig en af krumtakkerne i et af ligaens bedste forsvar. I stedet for målmand Jesper Larsson, der er stoppet, har de hentet spanieren Herdeiro Lucao, der er med til at danne en af de stærkste duoer i hele ligaen. Ellers er det  Olafur Gudmundsson, som er hentet som spilstyrer, man skal lægge mærke til. I optakten har de startet med 2 svære udekampe, der er vundet i Ystad med 21-16 og i Redbergslied med 27-26. Derudover blev Sporta i Europapokalen sendt ud med 31-24 i en fyldt Hal med 3000 tilskuere. I dag vil en stor del helt sikkert igen være på plads, når Aranäs kommer på besøg til tæsk. De har store problemer i angrebet, hvor de kun har scoret 40 mål i 2 kampe. Meget mere end tyve regner jeg heller ikke med, at de laver i dag. Kristiansstad tager en ny sikker sejr hjem.


 

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipsterasd