Dagens spiltip 27/9: CL-håndbold kl. 19:00

Dagens spiltip 27/9: CL-håndbold kl. 19:00

Dagens spiltip torsdag 27. september

TUS Lübecke og Berlin sørgede i aftes for en rolig aften i sofaen. Fra første minut var der ingen tvivl om, at den kamp nok skulle ende over. Resultatet blev en 33-29 sejr til Berlin. Vi kan dermed notere endnu en godkendt dag med plus.
 

I dag bliver vi i håndboldens verden, hvor Champions League gruppespillet begynder. Vi tager til Flensborg, hvor det hold, der er på alles læber i øjeblikket kommer på besøg. Der er selvfølgelig tale om det franske storhold Montpellier, der i forgårs blev beskyldt for at ha tabt en kamp i sidste sæson med vilje. En skandale man slet ikke kan forestille sig konsekvenserne af, skulle der være sandhed i påstanden. Men der er desværre rigtig meget der tyder på, at et eller er her ikke gået rigtig til. Otte Spillere er i søgelyset sammen med deres familiemedlemmer for at ha vundet over 250.000 Euro på kampen. Kæmpe beløb er blevet spillet på overaskelsen og man kan vel sammenligne det med, at AG København havde tabt til HIK.

19:00 Flensburg -1,5 – Montpellier +1,5
Tip: 1 Odds 1,75 hos bet365
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling: 875 kroner

og/eller

19:00 Flensburg -4,5 – Montpellier +4,5
Tip: 1 Odds 2,87 hos bet365
Indsats: 200 kroner
Udbetaling 574 kroner

Jeg havde allerede denne kamp i kikkerten, da den kom op i starten af ugen. Men efter i går mener jeg, at der er tale om en rigtig Top-Chance, hvor vi er nødt til at gi maksimal gas. Jeg ved ikke, hvordan de franske spillere skal kunne koncentrere sig 100 % om opgaven. Man kan ikke udelukke, at de bryder helt sammen. I forvejen glæder de tyske spillere sig til endelig at være tilbage i Champions Leagues efter et års fravær. Flensburg er stærkere end i de sidste sæsoner. Træner Vranjes er  taktisk dygtig, og han har en trup, der kan true Kiel i kampen om mesterskabet. Målmand Mathias Andersson var den bedste i ligaen i sidste sæson. Han er med hans mange redninger skyld i, at Flensburg laver en masse mål på kontra, hvor især Anders Eggert og Lasse Svan hansen er dem der profiterer mest af hans præcise udkast. I angrebet er det Thomas Mogensen, der sammen med tilgangen fra AG København Arnor Atlason svinger dirigentstokken. Backerne er dobbelt besat med skudstærke spillere som Kaufmann, Djordjic, Weinbold og Glandorf. Holdet spiller i et højt tempo igennem hele kampen.
Det samme kan man sige om Montpellier, der er bygget op om superstar Nicola Karabatic. På venstre back har han Hmam og Accambray som er gode spillere. Men der hvor de er rigtig stærke er på venstre fløj med Guigou og på stregen med Tej, der er en af de bedste i verden på den position. I målet har stoichl forladt klubben. Her er de i forhold til internationale hold meget tyndt besat. Derfor spiller de typisk også målrige kampe. Jeg forventer en kamp i meget højt tempo med en masse mål, hvor Flensburg burde vinde med en fire-fem mål. Jeg synes, at der ud fra omstændighederne, er stor value i at prøve en 5 måls sejr til gode odds 2,87 - også hos bet365

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipsterasd