Dagens spiltip lørdag 29/9: Håndbold & fodbold

Dagens spiltip lørdag 29/9: Håndbold & fodbold

Dagens spiltip lørdag 28. september

Desværre går det ikke altid som præsten prædiker. Min analyse af Flensburg- Montpellier var rigtig. Men jeg havde gjort regnskab uden Flensburgs to målmænd. Sjældent har jeg set så dårligt taktisk målmandsspil på det niveau.
Større chance får de aldrig igen for at vinde sådan en kamp med en 5-10 mål.
I stedet måtte de nøjes med et point, da holdene spillede 36-36.

I dag synes jeg, der er så mange gode spil, sä jeg har valgt at mixe de forskellige sportsgrene og holde de enkelte analyser kortere end normalt.

 

17:10 Håndboldligaen KIF Kolding -2,5 - Aalborg +2,5
Tip: 1 Odds 1,70 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 510 kroner

I Kolding ser det ud til at holdet er begyndt at blive sammenspillet. Sejren på 30-19 over Skjern, der indtil videre har imponeret var deres bedste kamp indtil nu. I dag kommer Aalborg på besøg. De har til gengæld været den største skuffelse indtil videre. Nederlagene i Holstebro på 29-25 og hjemme til Skjern på 24-27 overraskede mig meget. Selv tilgangen af Johan Sjøstrøm har ikke båret frugt endnu. Han skal nok komme på hårdt arbejde i dag. Begge hold har jeg ved flere lejligheder analyseret, så vil nøjes med at konkludere. Kolding vinder på handicap. Jeg tror også, at kampen ender med mere end de 51 mål, der er line.


16:00 Håndboldligaen Skanderborg -1,5 – Ribe/Esbjerg HH +1,5
Tip: 1 Odds 1,72 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 516 kroner

Vi rykker et stykke længere mod nord, hvor Skanderborg tager imod oprykkerne fra sammenslutningen af Ribe og Esbjerg. De hentede sæsonens første sejr i sidste runde, da Mors blev besejret 27-24. Ellers har de tabt til Bjerringbro hjemme med 26-24 og i Nordsjælland med 25-22. Holdet står godt i forsvaret, imens det har knebet mere med at lave mål. Skanderborg har efter åbningsnederlaget på 24-20 til KIF Kolding hentet to sikre sejre hjemme imod Sønderjyske 29-24 og i Viborg 30-25. Holdet har spillet godt og frisk til i de to kampe. Hvis de kan holde samme form bør de være i stand til at slå Ribe/Esbjerg med handicap.


15:30 Fodbold Bundesligaen Hamborg –Hannover

Tip: over 2,5 mäl Odds 1,66 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 664 kroner

og/eller


Tip: over 3,5 mäl Odds 2,68 hos bet365
Indsats: 200 kroner
Udbetaling: 536 kroner

Frank Arnesens tropper har haft det alt andet end let, siden han kom til klubben sidste år. Der er blevet stillet mange spørgsmål ved hans indkøbspolitik. Tilskuerene og klubbens ledelse forventer en top seks placering i år. Det har altså været svært at se i de første 5 kampe, hvor spillet har været decideret ringe ,og hvor holdet kun har hentet fire point i fem kampe. En målscore på 7-10 fortæller lidt om holdets problemer. Selvom målmand Rene Adler har været fremragende efter sin skadespause, har de lukket 2 mål ind i snit.
Der er dog håb forude. Susperstar Van Der Vaart kunne i sidste minut af transferperioden hentes hjem fra Tottenham. Han har givet holdet det kick, alle havde håbet pä. Dortmund blev besejret 3-2 hjemme og i onsdags spillede de 2-2 i Gladbach. Her brændte Van Der Vaart oven i købet et straffe, kun det andet i bundesligaen i 14 forsøg. Men han scorede et pragtmål, og først i overtiden lykkedes det Gladbach at udligne. På det tidspunkt burde Hamborg ha ført 5-1, da de i overtsal havde chancer på stribe. Men igen svigtede forsvaret til sidst. Hannover har hentet ti point indtil videre og deres offensive spil er rigtig godt. Holdet er uden Leon Andersen i dag efter hans korsbåndsskade. Men med angriber Ya Konan og midtbanespilleren Huszti er der nok andre spillere, der kan score mål. Jeg tror sagtens denne kamp kan ende med en 4-5 mål.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipsterasd