Dagens spiltip 1/10: Håndbold

Dagens spiltip 1/10: Håndbold

Dagens spiltip mandag 1. oktober 

Weekenden bød på en nedtur, da specielt fodboldkampen Hamborg –Hannover snød mig. Der var dog rigeligt med chancer til 7-8 mål. Især Hannover må ærgre sig over at det ikke lykkedes at score. Fem gange var de alene med Rene Adler, der stod en verdens klasse kamp, uden at få bolden over stregen. Da han så endelig blev passeret, reddede en forsvarer på stregen. Hamborg havde også deres tilbud. Men udeholdet havde fortjent mindst et point.

I dag tager vi igen til håndbold i Sverige, hvor vores venner fra kristiansstad igen skal i kamp. De gæster Lugi i en kamp mellem to hold med maximum point. Lad os håbe det bliver alle gode gange tre.

19:00 lugi – Kristiansstad
Tip: under 51,5 mål Odds 1,85 hos bet365
Indsats:  500 kroner 
Udbetaling: 925 kroner 

Her mødes to af de bedste forsvar i hele ligaen. Jeg har svært ved at se, hvordan de skal nå over 51 mål. I lugis tre første kampe er der faldet 49 mål i snit, hos Kristiansstad kun 45 mål i snit. Samtidig er det fire af de bedste målmænd, der står bag ved. Hos Lugi Ligger Joakim Svensson og deres nye målmand Espen Christensen, der er kommet til klubben i år, nummer to og tre på listen over flest reddede skud i Elitserien. De har med 42 og 45% en super kvote indtil nu. Nummer 1 er Kristiansstad's Henrik Nordlander med 70%. Dog har han ikke fået så meget spilletid, i forhold til nummer et i målet Herderio Lucau, der med 36% ligger på 10 pladsen. Han har været rigtig stærk i mand mod mand situationerne, hvor han blandt andet tog tre af tre straffekast i seneste kamp imod Aranäs. Hos Lugi er det især venste back Albin Tingsvall, kristianstad skal passe pä. Han er med 21 mål topscorer. Ellers fordeles deres mål ligeligt imellem de andre på holdet. Kristiansstad er allerede  beskrevet her to gange. Jeg tror, de har en god chance for at få point med hjem. Lugi er et hold, der såvel ude som hjemme henter point. De er ikke i besiddelse af den stærkeste hjmmebane, hvor der i sidste kamp kun kom 710 tilskuere til den vigtige kamp imod Redbergslied.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipsterasd