Dagens spiltip 2/10: Champions League

Dagens spiltip 2/10: Champions League

Dagens spiltip tirsdag 2. oktober

Lugi – Kristiansstad endte med en 30-19 sejr til hjemmeholdet. Et resultat, der overraskede mig, da jeg havde forventet mig mere af Kristiansstad. Men i det mindste gik vores væddemål klart hjem.

I dag vil jeg kigge på aftenens fodboldkampe i Champions League. Flere af de europæiske storhold skal i kamp, og jeg ser gode muligheder for handicapsejre flere steder. Jeg glæder mig ekstra til at se, om FC Nordsjælland kan klare sig imod Champions League vinderne fra Chelsea, der er storfavoritter.  Desværre tror jeg, de bliver for stor en mundfuld, men det ville være vigtigt for dansk fodbold, hvis jeg ikke får ret. Jeg synes, at der er op til flere topchancer i dag, så jeg vil investere mere end normalt. Der bliver givet maximalt gas.


20:45 Bate Borisov +1,5 – Bayern München -1,5
Tip: 2 Odds 2,05 hos bet365
Indsats: 700 kroner 
Udbetaling: 1435 kroner

20:45 Bate Borisov +2,5 – Bayern München -2,5
Tip: 2 Odds 3,35 hos bet365
Indsats: 100 kroner 
Udbetaling 335 kroner

Bayern München smadrer alt modstand i den hjemlige liga i øjeblikket. Deres forstærkninger til deres i forvejen stærke trup med Shaqiri, Mandzukic, Dante, Martinez og Pizarro har allerede båret frugt. Især Shaqiri og Mandzukic har vist storspil, hvor sidstnævnte har udnyttet Mario Gomez's  fravær med 6 mål i ligaen og flere i pokalen. Den lille schweitzer har med sin enorme hurtighed haft sidste fod på en del af hans mål. Derudover er Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger og Toni Kroos i topform. Alt i alt en frygtindgydende trup, hvor trainer Heinckes har Qual der Wahl, når holdet til aftenens kamp skal stilles. Det forventes, at det nyeste indkøb, spanieren Martinez er med fra start. Han blev hentet for svimlende 40 millioner Euro fra Bilbao. Så gør det mindre at de er uden Aron Robben, der nemt kan erstattes af Shaqiri, som jeg synes er klart bedre pt. Hviderusserne fra Borisov vil sikkert stille med 11 mand bag ved bolden, men Bayern skal nok få lukket op før eller siden.

20:45 Juventus – Shaktar Donetsk
Tip: 1 Odds 1,68 hos YAYbet
Indsats: 1000 kroner 
Udbetaling: 1680 kroner 

20:45 Juventus -1,5 – Shaktar Donetsk +1,5
Tip: 1 Odds 2,85 hos bet365
Indsats: 300 kroner 
Udbetaling 855 kroner

Hvor jeg glæder mig på italienernes vegne, de er endelig efter flere års fravær er tilbage i Champions League. Et mandskab, der på grund er deres traditioner har været savnet. Hele byen glæder sig da også til aftenens kamp. Ukrainerne kan godt begynde at forberede sig til et fyrværkeri fra kampens start. Jeg tror, italienerne vil komme med 110%. Jeg ved godt Shaktar er i forrygende form, og de har faktisk ikke tabt i den hjemlige liga, hvor alle ti kampe er vundet. Derudover blev arvefjenderne fra Dinamo Kiev sendt ud i pokalen. Men Juventus er altså af en anden kaliber. Ukrainerne er stærke på kontra, men Juventus har det bedste forsvar i Italien. Derudover er angrebet med spillere som Vucinec, Matri, quagliarella og Pirlo bag ved enormt farligt. Der er ikke noget at sige til, at Bendtner kun er femte valg i klubben. For mig er der tale om en topchance her. Italienerne vil være topmotiveret til aftenens brag af en kamp.


20:45 Benfica +1,0 – Barcelona -1,0
Tip: 2 Odds 1,925 hos bet365
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling: 962,50 kroner

Barcelona gir sig selv. De er storfavoritter her i Portugal, hvor de med seks sejre i seks kampe i den hjemlige liga har vist, at det var en enlig svale, at Madrid fik lov at løbe med mesterskabet sidste år. Jeg ser dem som favoritter til at tilbageerobre Champions League titlen. Derfor kan jeg ikke forestille mig, at Portugiserne får point i dag. Jeg vælger dog den sikre variant, så vi fär pengene tilbage ved en 1 måls sejr.

 

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

 

p.s. Vælger du et skud på Champions League, så tjek lige YAYbet's kampagne, hvor du kan vinde en rejse for to til Champions League finalen på Wembley!

asd