Dagens spiltip 3/10: Tennis

Dagens spiltip 3/10: Tennis

Dagens spiltip onsdag 3. oktober

Det var en dyr dag i går. Kun Barcelona var i stand til at vinde med handicap. Det var ellers ikke sådan, at Bayern eller Juventus ikke havde chancerne. Tværtimod spillede Bayern hviderusserne ud af banen i første halvleg, desværre glemte de det vigtigste af alt, at score de fem eller seks mål, de havde chancer til. Skudstatistikken sagde 15-3, på tavlen stod der 1-0 til Borisov. Kampen endte som bekendt 3-1. Juventus var lidt den samme historie. Dog var Shaktor langt mere med i en god og mere jævnbyrdig affære. Men Juventus havde de største chancer og blev også snydt for et klart straffe.

Det er ved at være tid til, at jeg holder mig til det, jeg skrev i den første artikel. Ingen fodboldtips eller kun i et sjældent tilfælde. Faktisk er vi oppe samlet i alle andre sportsgrene, men nede på grund af fodboldtips. Derfor tager vi i dag en tur til tennis, hvor jeg har været rigtig varm over de sidste tre uger. Desværre har kampene ikke passet med deadline her. I disse dage spilles der WTA og ATP –turneringer i østen, der starter i løbet af natten. Her har jeg fundet en kamp, hvor jeg synes der er ekstrem value.


Tennis Beijing  Andreas Seppi – Sam Quarray
Tip: 2  til odds 1,63 hos bet365 eller 1,62 på YAYbet
Indsats: 800 kroner 
Udbetaling:  1304 kroner

En kamp mellem to spillere, der ligger nummer 25 og 26 på verdensranglisten. Så umiddelbart skulle man mene, det er en no bet kamp. Men kampen finder sted på  Quarray's favoritunderlag nemlig hardcourt, hvor han  vinder 60 % af sine kampe. I år er det blevet til 20 sejre og 10 nederlag. Det stik modsatte er tilfældet med Seppi. I de sidste fire sæsoner har han en statistik, der siger 19 sejre, men hele 38 nederlag. Altså kun en ud  af tre kampe vinder han, når underlaget er hartcourt. Quarray har været rigtig stærkt spillende i år med turneringssejr i Los Angeles og når han er røget ud, er det typisk først  i kvart- eller semifinalen, hvor modstanderen har været Djokovic, Berdych eller Murray. Alle  top 6 spillere i verden. Quarray har en stærk serv, og er den spiller på hele ATP-turen, der har lavet tredje flest esser. Derudover er han god ved nettet. Han går samtidig efter sine vinderslag fra baglinien. Dog kunne jeg godt ønske mig lidt mere tålmodighed netop her i hans spil. Men Seppi bør ikke være i stand til at true ham. Hans serv er gennemsnitlig og hans netspil er det samme. Han er langt bedre til de udholdende dueller på grus. Quarray vinder denne kamp i 85 % af tilfældene.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster
 

 

p.s. Vælger du et skud på Champions League, så tjek lige YAYbet's kampagne, hvor du kan vinde en rejse for to til Champions League finalen på Wembley!
asd