Dagens spiltip 4/10: Håndbold & tennis

Dagens spiltip 4/10: Håndbold & tennis

Dagens spiltip torsdag 4. oktober

Onsdagens tip Seppi –Quarray bliver først spillet her i eftermiddag kl 14.00.
I dag har jeg valgt at dele dagens indsats over to kampe, hvor vi skal til  håndbold  og tennis.

16:00 Tennis  Beijing
Damedobbel Dushevina/Rosolska +1,5 – Zheng/Srebotnik -1,5
Tip 2 Odds 2,0 hos bet365
Indsats:  300 kroner
Udbetaling 600 kroner 

Vi starter ud i Kina, hvor der i eftermiddag spilles en damedobbel, hvor jeg synes der er fin værdi i spillet på setsejr 2-0 til Zheng/Srebotnik. De to ligger nummer 8 og 23 på verdensranglisten, hvor deres to modstandere er nummer 48 og 49.
De har ikke spillet sammen så længe, men begge er erfarene dobbelspillere, der harmonerer godt på banen. De var i finalen i August i Cincinnati og i semifinalen i New Heaven i starten af September. Begge turneringer var på Hartcourt, hvor de er 9-4 i år. Dushevian/Rosolska spiller deres kun 3. turnering sammen. Den første ligger dog helt tilbage i 2008. I sidste uge røg de ud i anden runde i Seoul til Zakopalova/Paszek. De har altså ikke den styrke, som dagens modstander i form af Zheng/Srebotnik har. Jeg tror på en klar sejr i to set.

 

20:00 Håndbold Champions League
Hamburg -5,0 – Chekhovskie Medvedi +5,0
Tip: 2 Odds 1,72 hos YAYbet
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling: 860 kroner

Tip: sejr Chekhovski Medvedi til Odds 6,5 hos bet365
Indsats: 100 kroner 
Udbetaling: 650 kroner

Hamburg er stadig ikke 100% i topform. Måske lige med undtagelse af Hans Lindberg, der ligger på en 7-10 mål i hver kamp. De får altså alle hænder fulde i aften, når de russiske mestre fra Medvedi kommer på besøg. Et hold, der forrige år nåede final four, hvor de tabte til Atletico Madrid. Holdet spiller lige godt ude og hjemme, faktisk har de hentet flere point ude de sidste sæsoner i Champions League. Det er især deres hurtige fløje med gode gamle Koksharov, Dibidrov og Kovalev, der sætter et helvedes tempo i deres spil. Der bliver løbet kontra 60 minutter lang. Derfor forventer jeg også en kamp, der bør ende med en 63-64 mål. Line er her pt. Ved 60,5. Jeg synes dog, der er mere værdi i spillet på handicap +5,0. Jeg er af den opfattelse, at det maksimalt burde ligge ved +1,5 eller +2,0. Jeg tror faktisk, Medvedi har en chance for at tage point i Hamburg. Deres store bagspillere anført af Ratsvortsev og playmaker Fillipov ligger et kæmpe pres, der giver plads til de to granvoksne fyre på stregen Chipurin og Evdokimov. Der hvor de har været svagest er vel på målmandspositionen. Men her har de fået en god forstærkning i form af Richard Stoichl fra Montpellier. Hamburg har jeg beskrevet i en tidligere artikel. Jeg tror på en lige kamp, hvor der også er værdi i spillet på udesejr til odds 6,5.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

 


 


asd