Dagens spiltip 5/10: Snooker

Dagens spiltip 5/10: Snooker

Dagens spiltip fredag 5. oktober

Medvedi var lige ved at vinde over Hamburg til gode odds 6,5 i går, men måtte nøjes med uafgjort 27-27. De hentede hurtigt de tre mål, de var bagud ved pausen og bragte sig selv foran med tre efter 47 min. Først de sidste 5 minutter fik Hamburg igen kontakt og kunne hele tiden udligne. Medvedi havde  to chancer til sidst, hvor de efter min opfattelse blev snydt for et straffekast med 10 sek. Igen, da en Hamburg spiller lavede et overlagt mordforsøg, der kun blev takseret til et frikast. I det mindste holdt vores handicap væddemål, og da samtidig begge tenniskampe klart vandt i to set, var det en god dag med solidt plus på bundlinien.

I dag prøver jeg igen med snooker, der i år har kørt fantastisk, men i sidste forsøg ikke var den store succes. Spillerne har sat hinanden stævne i Gdynia, hvor der i de indledende runder spilles best af syv frames.

17:00 Mark Davis – Joe Perry
Tip: 1 Odds 1,84 hos YAYbet
Indsats: 600 kroner 
Udbetaling: 1104 kroner 

En kamp mellem nummer 18 og 20 på den seneste verdensrangliste. Her er Perry rykket forbi Davis. Men jeg er en stor Mark Davis fan og hælder på grund af hans normalt sikre og offensive spil til ham. Bookmakerne har kampen helt lige. Men jeg synes, han er bedre end Perry, og jeg mener han bør vinde denne kamp i 60 % af tilfældene. Det er langsomt igen tid til, at han beviser, at han er en kommende top 10 spiller, som hans potentiale er til.

20:00 Greame Dott – Tom Ford
Tip: 1 Odds 1,62 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner 
Udbetaling 648 kroner

Her mødes nummer 12 og nummer 27, med Dott I en klar favoritrolle. Han er i god form og bør vinde denne kamp. Den tidligere verdensmester fra 2006 er en bedre spiller end Tom Ford. Ford debuterede allerede på turen som kun 17-årige i år 2000. Mange havde forventet en fantastisk karriere af ham, men han har skuffende kun vundet to titler siden sin debut. De kom begge på PTC turen, hvor han vandt event 3 i 2010 og event 11 i 2011. Jeg tror den stabilt spillende Dott vinder denne kamp.


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

 

asd