Dagens spiltip 9/10: Tennis, Linz

Dagens spiltip 9/10: Tennis, Linz

Dagens spiltip tirsdag 9. oktober

Robert gjorde kort procces med Gil, da han vandt 6-4 6-0. Vi er inde i en lille stime hvad angår tennis, så jeg ser en del fornuft i at blive ved denne sportsgren igen i dag, hvor jeg har flere spil på dameturneringen i Linz, som finder sted i hallen.

15:30  Bethanie Mattek-Sands – Tamira Paszek
Tip: 1 odds 2,42 hos YAYbet
Indsats: 150 kroner 
Udbetaling: 363 kroner 

Ser man på verdensranglisten, hvor Paszek ligger nummer 27 og Mattek-Sands kun nummer 201, burde det blive en klar sejr til hjemmebanefavoritten Paszek. Men den lille dame fra Tirol har, udover de to måneder græssæsonen var i gang, ikke imponeret i år. Her havde hun en statistik på 9-4, da hun blandt andet nåede kvartfianlen i Wimbledon og vandt opvarmningsturneringen i Eastbourne. På alle andre underlag ser det skidt ud. På grus er hun 1-4 og på hartcourt, der bedst kan sammenlignes med dagens underlag, er hun 8-17. Hun har kæmpet med store mentale problemer og hendes dårlige serv gør det  heller ikke lettere her. Jeg tror på, at Mattek-Sands sagtens kan overraske. Hun er stærk i hallen, da hun går efter sine vindere med direkte slag i både for-og baghånd. Derudover server hun langt bedre end Paszek, og kan hun holde sin fejlkvote på et fornuftigt niveau, har hun en god chance. Jeg mener faktisk, vi næsten er ude i et coinflip. Derfor er odds 2,42 hos YAYbet rigtig godt betalt.

17.00 Julia Göerges –Daniela Hantuchova
Tip: 1 odds 1,58 hos YAYbet
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling: 790 kroner 

I følge Eurosport skulle denne kamp sendes direkte fra kl 19:00. Men kampen er programsat til kl. 17:00, så hvis den sendes direkte, bliver det nok fra Eurosport 2.
Jeg har tyskeren Göerges her som favorit og samtidig mener jeg , at hendes odds er alt for højt. Begge spillere hører til blandt de mere ustablie på turen, og man ved aldrig, hvor man har dem. Men Hantuchova er faktisk ikke nået længere end til 3. runde i de sidste 15 turneringer, hun har deltaget i. Den eneste gang hun nåede så langt, var da hun tabte til Wozniacki i de olympiske lege i starten af August. Göerges så stærk ud i sidste uge, hvor hun blandt andet slog Stosur, før hun røg ud til en stærk spillende Bartoli i en tæt kamp. Derudover har hun vundet deres eneste indbyrdes opgør i år på hartcourt. Jeg mener, hun pt. er den bedste af de to, og hun burde i følge min vurdering vinde i tre af fire opgør.Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

 

asd