Dagens spiltip 10/10

Dagens spiltip 10/10

Dagens spiltip onsdag 10. oktober

Vores stime er stadig i live efter to sikre sejre til Goerges og Mattek-Sands. Kun Goerges havde lidt problemer i andet set, som hun først vandt i tiebreak 7-5, efter at hun have vundet første set 6-4. Mattek-Sands vandt overraskende let 6-2 6-4.

I dag har jeg desværre ikke nået de tidlige kampe, men jeg har fundet et par gode tips i tennis og dart, der spilles sent i aften og i nat.

23:00 Dart World Grand Prix  Wes Newton – Ian White
(spilles først torsdag)
Tip: 1 Odds 1,57 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 628 kroner

Wes Newton -1,5 – Ian White +1,5
Tip: 1 Odds 2,20 hos bet365
Indsats: 300 Kroner
Udbetaling: 660 Kroner

World Grand Prix 2012 bliver spillet i disse dage på det hyggelige City West hotel i Dublin. Der spilles best af 5 set, hvor hvert set er vundet, når en spiller har vundet 3 Legs. Derudover skal der startes ud med et dobbelfelt, før der tælles point.
Wes Newton er i topform. Det bedste bevis var i går, hvor jeg havde et stort udstik på ham, men hvor han var bagud 1-0 i set og 2-0 i legs til Ronnie Baxter, før han endelig fandt sit spil. Så skal jeg ellers lige love for, at han blev varm. Derefter ramte han stort set alt lige fra samtlige dobler til flere 180'er. De næste seks legs tog han sig alle af, og dermed reddede han sig videre til runde to med en 2-1 sejr. For to uger siden vandt han Champions League Gruppe 1 med syv af otte sejre, blandt andet over verdensmester Adrian Lewis og mesteren over dem alle Phil Taylor. I semifinalen tog han sig af Terry Jenkins og i finalen stod han igen over for Lewis, som han besejrede 6-3. I hans nuværende form bør han ikke få problemer med Ian White. Jeg tenderer til handicapsejr, men jeg besluttet, at lave en halvgardering og splitte indsatserne op i såvel sejr og handicapsejr.

01:00 Tennis Maximo Gonzales- Javier Marti

Tip: 1 odds 1,63 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 815 kroner

Jeg elsker at spille imod den 20-årige Spanier Marti, der efter min overbevisning får mere end svært ved at nå den absolute verdenselite. Jeg mener ikke, han har kvaliteterne til mere end max. Top 150. Hans serv er ikke specielt god, hans returneringer middelmådige og selvom han ind imellem holder bolden fint i spil, laver han mange fejl. Han har da heller ikke formået at slå  de helt store spillere eller spillere i top100. Senest så jeg slutningen af hans kamp i forgårs imod Pedro Sousa(nummer 234).  En rigtig dårlig kamp, hvor han var mere end heldig med at vinde. Ved 3-4 i 3. set havde han 5 breakbolde imod sig, som Sousa tre af gangene burde ha afgjort. I sidste ende vandt han 6-4. I dag skal han så op imod den 29-årige argentiner Gonzales, der i sin sidste turnering røg ud til den stærke brasilianer Pella i kvartifnalen i Campinas. I går slog han Leonardo Mayer(nummer 81), der er en langt bedre spiller end Marti. Jeg tror på at Gonzales vinder denne kamp.


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

asd