Dagens spiltip torsdag 11/10: Håndbold og dart

Dagens spiltip torsdag 11/10: Håndbold og dart

Dagens spiltip torsdag 11. oktober

Først vil jeg lige undskylde, at jeg havde set forkert på datoen af dartkampen mellem Wes Newton og Ian White. Kampen bliver først spillet i aften. Gonzales fulgte til gengæld op på de seneste tenniskampe med en sikker 6-4 6-3 sejr og dermed penge i kassen igen J

I dag vil jeg igen mixe to forskellige sportsgrene - henholdsvis håndbold og Dart.

20:00 Håndbold Champions League Kiel – HCM Constanta
Tip: over 60,0 mål Odds 1,76 hos YAYbet
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 880 Kroner

Lad os skynde os videre til nordtyskland, Wo die unbesiegbaren Kielern tager imod Constanta fra Rumænien. Det ligner og bliver en legestue, hvor Kiel nok alene skal stå for de 40 mål. Constantas to ubrugelige målmænd får sved på panden i dag, dog ikke på grund af så mange redninger, men mere ved at hente boldene ud af nettet. Så skal Constanta altså kun lave 21, og det gør de. I angrebet er de slet ikke så dårlige med flere landsholdsspillere, men som sagt, deres problem ligger i forsvaret. Kiel vil sætte deres sædvanlige tempo fra start og jeg regner med et resultat i størrelsen af 40- 24.

22:00 Dart World Grand Prix Adrian Lewis – Michael Van Gerwen
Tip: 1 Odds 1,53 hos bet365
Indsats: 500 kroner 
Udbetaling: 765 Kroner

Verdensmesteren fra 2012 Adrian Lewis bør kunne vinde sin kamp i aften imod Van Gerwen. Jeg tror, han vinder med handicap, men jeg tager det sikre spil med sejr til 1,53. Han er langt bedre og han var stabilt spillende i Champions League for to uger siden, hvor han nåede semifinalen og finalen i to af de tre grupper, han var med i.  Der er en del prestige udover selvfølgelig pengepræmierne i World Grand Prix, derfor regner jeg med en tændt Adrian Lewis og så har Van Gerwen ikke en chance.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

asd