Dagens spiltip 12/10: Tennis og dart

Dagens spiltip 12/10: Tennis og dart

Dagens spiltip fredag 12. oktober

Det blev desværre en sort torsdag, hvor kun Wes Newton vandt med handicap. Ellers må jeg erkende, at både Constanta og Adrian Lewis langt fra levede op til mine forventninger. Det var simpelhen en skandale at se på. Et samlet minus på dagen på 300 kroner, er dog til at leve med.

I dag er Shedules rundt omkring på tennis turen lagt lidt bedre, end det var tilfældet i går. Derfor kan to af kampene nå at komme med. Her har vi ramt otte i træk. Jeg håber denne stime fortsætter i dag, hvor jeg vil introducere jer for min nye favoritspiller. Samtidig mener jeg, at der er value at finde i dart igen.

17:00 Tennis Rennes kenny De Schepper-1,5 – Martin Fischer +1,5
Tip: 1 Odds 1,90 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 950 kroner

Kenny De Schepper, er manden, der uden modstand har skæppet bedst i kassen den seneste uge. Fem gange i træk, hvoraf tre af gangene var med handicap, har han vundet til rigtig gode odds. Jeg har set fire af kampene, og der er tale om en fransk venstrehåndsspiller, der minder lidt om Isner eller Raonic, hvad angår serven. Han servede i går 15 esser imod Serra, dagen før alene i første set 12 esser imod Olivetti . Samtidig dækker han i kraft af sine to meter nettet rigtig godt. Hans evner fra grundlinien og i returneringerne var jeg lidt skeptisk over for i starten, men i den seneste uge har han virkelig bevist, at han også spillemæsssigt er på vej frem. Han har vundet ti kampe i træk i hallen. Her vandt han turneringen i weekenden i Mons med en finalesejr over Llodra. Derudover har han besejret Mahut, Rochus, Authom, som alle er klart bedre spillere end dagens modstander Fischer. Han kom da også kun ind i turneringen som lucky looser. Jeg tror på en klar 2-0 sejr.

19:30 Tennis Troy Michelle Larcher De Brito – Grace Min
Tip: 1 Odds 1,66 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 830 kroner

Vi tager turen over Atlanten til Troy i America, hvor en dameturnering spilles på hartcourt. De Brito er en anden spiller, jeg har et godt øje til. Hun er en ung 19- årig Portugiser, der allerede er oppe omkring top 100 med tendens opaf. Hartcourt er hendes absolut favorit underlag, hvor hun har 27 sejre og 12 nederlag i år. Flere af sejrene er kommet imod spillere i top 100. Hendes kraftfulde spil både i forhånden og med den dobbelte baghånd gir hende ofte overtaget i duellerne. Samtidig server hun godt. Ind imellem overdriver hun lidt i stil med Mattek- Sands, men hun er stadig ung og skal nok få bugt med den tendens. I dag skal hun op imod en 18-årig Amerikaner, der er 11-9 på hartcourt. Men i modsætningen til De Brito er alle hendes sejre kommet imod modstandere, der ligger nede omkring 240 til 400 på verdensranglisten. Hun er sikkert et talent, men jeg mener De Britos odds er alt for højt.


21:00 Dart World Grand Prix Wes Newton -1,5 – Paul Nicholsen +1,5
Tip: 1 Odds 2,1 hos bet365
Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 525 kroner

Wes Newton vinder igen i dag imod Paul Nicholsen, der har haft et rigtigt dårligt år. Han var da også mere end lykkelig for at vinde sin kamp i går imod Colin Osbourne med 3-1. Begge spillede rigtig skidt, men i sidste ende kunne Nicholsen sætte sig igennem. Med en tilsvarende præstation i dag er han chanceløs imod Newton, der igen gjorde en god figur i hans 3-1 sejr over Ian White. I dag vælger jeg igen handicapspillet til odds 2,10, der burde komme i over 50 % af tilfældene, sådan som de to spillere spiller i øjeblikket. De mere forsigtige, som min chef J, kan vælge sejr til odds 1,50.

Jeg har valgt at spille de tre i en kombi til et samlet odds 6,62 for 100 kroner. De modige af jer spiller med.


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

asd